comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fransa'da gündem Krasic! Dalga geçtiler...

27 Şubat 2014, Perşembe 14:54

Bastia, Fenerbahçe'den aldığı Milos Krasic'te hayal kırıklığı yaşadı, Fransızlar Sırp futbolcuyla dalga geçmeye başladı.

Fenerbahçe'den kiralık olarak Fransa'nın Bastia takımına transfer olan Milos Krasic'in düşük performansı Fransızlar tarafından ti'ye alınmaya başlandı. Football France internet sitesi Sırp futbolcu ile ilgili kurmaca bir haber düzenleyerek Bastia'da oynayan oyuncunun gerçek Milos Krasic olmadığını okuyucularına duyurdu.
 
 
Oyuncunun Fransız ekibindeki düşük performanısından dolayı hareket geçtiği belirtilen Bastia ekibinin bir inceleme başlattığı belirtildi. İnceleme sonunda Milos'un ikiz kardeşi Krakor'un, erkek kardeşinin yerini aldığının ortaya çıktığı bildirildi. Kulübün oyuncu için DNA testi yaptırdığı belirtilirken, test sonuçlarının futbolcunun Milos Krasic değil, kardeşi Krakor Krasic olduğunu kanıtladığı belirtildi. 
 
Sezon başında sarı lacivertli ekipten Bastia'nın yolunu tutan oyuncunun beklentileri karşılayamadığı ve kulüp idarecilerini hayalkırıklığına uğrattığı ifade edildi. 26. haftası geride kalan ligde 17 maçta şans verilen oyuncu iki gole imza attı.
 
Bunun dışındaki performansı oldukça düşük olarak değerlendirilen Sırp futbolcu, son haftalarda sıkça yedek kulübesine mahkum olurken,  artık alay konusu da olmaya başladı. Fransız ekibinin sezon sonunda bonservisi için de Fenerbahçe'nin kapısını çalmasının beklenmediği de dile getirildi. 

İşte o haber;


Kaynak: Skorer

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!