comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves'in sakatlığında şok gerçek

23 Şubat 2014, Pazar 10:30

Sarı-lacivertli savunmacının ayak tenisi oynarken röveşata yapmak istediği, bu sırada omzunun üzerine düşünce sakatlandığı ortaya çıktı.

Üst üste gelen sakatlıklarla sarsılan Fenerbahçe bir şok da Bruno Alves ile yaşadı.
 
Portekizli savunmacının kendi kendini sakatladığı ortaya çıktı. Yıldız oyuncu dünkü idmanda ayak tenisi oynarken röveşata yapmak istedi, bu sırada omzunun üzerine düşünce sakatlandı. Soluğu hastanede alan Alves'in çekilen MR'ı sonrası omzunda ciddi zedelenme oluştuğu ve üç hafta forma giyemeyeceği belirlendi.
 
Gelen bu şok sakatlık sonrası Teknik Direktör Ersun Yanal zor durumda kalırken tecrübeli çalıştırıcının korktuğu da başına geldi. Olası sakatlık ve cezalı oyuncuları düşünerek devre arasında Joseph Yobo'nun takımdan ayrılmasına karşı çıkan sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı, Egemen'in cezası, dün de Bruno Alves'in sakatlanması sonrası Nijeryalı oyuncuyu mumla aramaya başladı.
 
Kötü senaryo oldu
 
Bilindiği gibi Yobo, sezon başından bu yana bozulmayan Egemen-Alves ikilisi yüzünden ligin ilk yarısında forma şansı bulamamıştı. Dünya Kupası'na gidebilmek için oynaması gerektiğini ifade eden tecrübeli futbolcuya Yanal, şampiyonluk yolunda sakat ve cazalıların olacağı gerekçesiyle karşı çıkmıştı. Ancak Nijeryalı futbolcunun ısrarı ve maddi olarak kulübün elde edeceği gelir nedeniyle Yobo takımdan kiralık olarak ayrılmıştı.
 
Sivasspor karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle iki maç ceza alan Egemen'in ardından Alves de sakatlanınca F.Bahçe cephesinin hiç de istemediği kötü senaryo dün gerçekleşmiş oldu.

Kaynak: Milliyet

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!