comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Volkan'dan Melo-Gökhan yorumu

20 Şubat 2014, Perşembe 15:24

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, basın mensuplarının sorularına cevap verdi. İşte Volkan Demirel'in sözleri...

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Elazığspor ile oynayacakları maç öncesinde görüşlerini dile getirdi. Volkan Demirel, kendisine yöneltilen Gökhan Zan ile Felipe Melo arasındaki tartışma sorusu için ise; "Beni ilgilendirmiyor, başka kulüplerde yaşanan olaylar hakkında konuşamam." ifadelerini kullandı.
 
Şampiyon olmak istediklerini dile getiren Volkan Demirel, "Lig uzun bir maraton. Puan kayıpları olacaktır. En az puanı kaybedip sezon sonu şampiyonluğu taraftarımzıa armağan etmek istiyoruz. iyi futbol ve futbolcuların performansları tartışılabilir. Bunlar futbolun içerisinde var. Bizim hedefimiz en sonunda kupaya uzanmak" dedi.
 
DERBİ YORUMU; "BENİ İLGİLENDİRMİYOR"
 
Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkında görüşleri sorulan sarı-lacivertli kaleci, "Kendi adıma konuşıyım, beni kimin kimle oynayacağı ilgilendirmiyor. Biz kazandıktan sonra rakiplerimiz ne yapmış beni ilgilendirmiyor" diye konuştu.
 
"ÜZERİMİZDE BASKI YOK"
 
"Üzerinizde baskı var mı?" şeklindeki soruya cevap veren Volkan Demirel, "Biz baskı hissetmiyoruz. Bunu siz söylüyorsunuz. Biz stres içerisinde değiliz. Ben 13-14 yıldır Fenerbahçe'deyim. İlk kez böyle önde gidiyoruz. Genelde hep geriden gelirdik. Bu durum ne baskı ne de rehavet yaratıyor. Bizim bir savaşımız var. Bunu kupayla taçlandırmak istiyoruz. Kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Tamamen basının abartması. Biz mutluyuz, huzurluyuz" açıklamasını yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!