comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte Emre Belözoğlu'nun küfrettiği isim!

17 Şubat 2014, Pazartesi 13:42

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçında Emre Belözoğlu'nun küfürleri damga vurmuştu.

Tecrübeli oyuncunun maçın henüz maçın başında Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek ettiği küfür Lig Tv kameralarına yansımıştı. Herkes Emre Belözoğlu'nun kime küfür ettiğini merak ediyordu.
 
Emre Belözoğlu 24 Şubat 2013'te Kadıköy'deki maçta Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a küfür etmesi yargıya taşınan Emre'ye 2 yıl 4 ay hapis istemiyle dava açılmıştı. Emre dün de 3. dakikada yine Paşa yedek kulübesine dönerek Erkan'ı hedef aldı ve iki defa küfür etti. Emre'nin eliyle tehditler savurarak yaptığı “Senin a.. s… o.. ç..” şeklindeki küfür de ekranlara da yansıdı.

VOLKAN DA KÜFÜR ETTİ İDDİASI
Kaleci Volkan da devre arasında Paşa kulübesinin önünden geçerken ağza alınmayacak küfürler savurdu. Volkan'ın koridorlarda da Sportif Direktör Erkan'ın sırtından çekip küfür ettiği öğrenildi.
EMNİYET AMİRİ SALDIRDI
Beraberlik golü sonrası tribündeki Kasımpaşa'nın yedekleri sevinirken, buna kızan bir kadın taraftar Barış Başdaş'ın yüzüne doğru orta parmağını gösterdi. Barış'ın elini itmesi üzerine önce kadın taraftarın eşi, sonra diğer Fenerli fanatikler saldırıya geçti.

Barış'ın yanı sıra Paşa'nın İcra Kurulu Üyesi Mustafa Topal ve kulüp masörü yumruklandı. Güvenlik elemanları hemen Lacivert-Beyazlılar'ı kaçırdı. Barış ve Topal'ın uzaklaştırıldığı sırada stat güvenlik amiri tarafından da tartaklandığı öğrenildi. Saldıran fanatiklermaçı izlerken, Paşalılar son 10 dakika tribünden çıkartılıp tecrit edildi.

Kaynak: Habertürk
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!