comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan'a PFDK yolu göründü!

11 Şubat 2014, Salı 10:59

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluş ekranından hakem Yunus Yıldırım ve yardımcılarına yönelik ağır ifadeler kullanan Gökhan Gönül'e de PFDK yolu göründü.

Milliyet'te yer alan habere göre, Gökhan Gönül'ün özellikle “Benden birşey çıkıyorsa ondan daha beteri çıksın” şeklindeki ifadelerinin yaptırım gerektireceğini belirten yetkililer, söz konusu açıklamaların görüntülerinin izlenmesinden sonra Gökhan ile ilgili kararın verileceğini kaydetti. Futbol Hukuk müfettişleri tarafından yayıncı kuruluştan Gökhan'ın açıklamalarının bulunduğu görüntülerin talep edildiği ve Fenerbahçeli oyuncunun bugün büyük olasılıkla Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edileceği vurgulandı.
 
Gökhan'ın sözlerinde suç unsunu bulunursa talimatın “Sportmenliğe aykırı açıklamalar” başlıklı 37. maddesinin 1-a maddesine göre iki maç ceza alabileceği ileri sürüldü. Bu arada soyunma odası koridorlarında hakem Yunus Yıldırım'a “Yazıklar olsun” diyen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da Disiplin Kurulu'na sevkedilebileceği belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!