comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dilmen'den penaltı yorumu!

09 Şubat 2014, Pazar 17:05

Sivasspor - Fenerbahçe maçının devre arasında NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi.

Sivasspor - Fenerbahçe maçının devre arasında NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi.
 
Hakem hatalarının çok konuşulacağına değinen Dilmen, Ersun Yanal'ın orta sahayı kalabalık tutması gerektiğine inandığını söylerken hakem hatalarının Fenerbahçeli futbolcularına ekstra motivasyon sağlayabileceğini söyledi.
 
"PENALTI VE KIRMIZI KART ÇIKSA..."
 
"Fenerbahçe takımı çok iyi başladı. 10 kişi kaldıktan sonra da Fenerbahçe'nin atakları daha etkiliydi. Hakem ve triosu maça damgasını vurdu. Durup dururken bayram değil seyran değil. Yunus Yıldırım atladı, 5. hakemin önünde penaltı pozisyonu. Penaltı ve kırmızı kart çıksa her şey değişebilir. Sonra Caner de sinirlendi kart gördü. 10 saniye içerisinde hem penaltın gitti, hem de rakibin eksik kalmadı. Egemen durdu, kale arkası çekiminden baktım bence faul değildi. Ben Sivaslı oyuncuya baktım."
 
"HAKEM MAÇI İKİ TARAFA ORTAK ETTİ"
 
"Yunus Yıldırım'ın iki kritik kararı birisi net penaltı, dengeleri bozdu. Bu maç çok tartışılacak tabii. Sinirlendirdiler Fenerbahçeli oyuncuları. Tecrübeli oyuncular ortamı yumuşattı biraz. Kenardan gelecek oyuncuları önemli Fenerbahçe'nin. Alper, Cristian gibi. Orta sahayı kalabalıklaştırabilirler. Fenerbahçe çok karakrerli bir takım. Maçı bırakmıyorlar, maç üstünlüğünü bırakmıyorlar. Emre ve Meireles 60'a kadar zorlayacaktır. Sonrasında Alper ve Cristian maça dahil olacaktır. Herkes iki kişilik koşmaya çalışıyor. İyi oynadığı maçı hakem iki tarafa ortak etti. İkinci yarı ne olur bilemiyorum. Sivasspor deplasmanında 1 puan kayıp değildir."
 
"YUNUS YILDIRIM ABARTTI"
 
"Yunus Yıldırım abarttı artık. 0-0 giden bir oyunda yardımcılarıyla konuşup herhalde konuşmuş müdahale etmeyin diye. Kale arkası hakemleri çizgiyi geçti geçmediden başka bişeye karışmasınlar. Bugün de aynı şekilde müdahale ettiler. Şu pozisyonu veremeyen bir çizgi hakemi, o görevi yapmasın. Orta hakem falan olsun. Fenerbahçeli futbolcuların aklından geçiyordur puan kaybedersek 5 puanda kalır fark, şu maçı atlatalım diye. Sivasspor çok kötü oynuyor. Sivassporlu orta saha oyuncuları oyunda hiç yok. Fenerbahçe'yi eleştirebileceğimiz hiçbir şey yok Fenerbahçe'nin oyun anlamında. Hakemin hataları, futbolcuların arzusunu arttırabilir. Egemen keşke devam etmeseydi itirazında. Neler konuşuldu bilmiyoruz tabii ki. İkinci yarıda maç herşeye gebe. Orta sahayı biraz daha zorlayabilmeli Ersun Yanal hoca. Orta sahayı kalabalık tutmalı Fenerbahçe.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!