comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den kritik OCAK kararı! Transfer...

28 Kasım 2013, Perşembe 09:36

Fenerbahçe'de yaklaşan Ocak ayı öncesi, transfer için planlamalarda son noktaya gelindi. Satışa konulan oyunculara karşın herhangi bir yabancı transferi düşünülmüyor.

Ocak ayındaki ara transfer dönemine yaklaşılırken, Fenerbahçe'de kadro yapısı için düşünceler de netleşmeye başladı. Ersun Yanal gerekli raporu yöneticilere ulaştırdı.
 
Gelecek yıl devreye girecek 'en fazla 8 yabancı' kuralı sebebiyle Ocak ayında yabancı transferi için herhangi bir hazırlık yapmayan sarı-lacivertli kulüpte dört oyuncu satış listesine çıkarıldı: Semih Şentürk, Serdar Kesimal, Michael Kadlec ve Joseph Yobo.
 
Fenerbahçe'de PAF takım ile çalışmalarına devam eden Semih Şentürk'ün Ocak ayında transferine kesin gözüyle bakılırken, Caner Erkin'in artan performansıyla birlikte yaz döneminde 4.5 milyon avro'ya kadroya katılan Kadlec'in de satış listesine konduğu öğrenildi.
 
2014 Dünya Kupası öncesinde form tutması açısından maç temposu yakalamaya ihtiyacı olan Joseph Yobo'nun da yöneticilerle görüşerek ayrılık kararı aldığı belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal ile yıldızı barışmayan ve sezon başından beri A takımda yer almayan Serdar Kesimal için de Ocak ayında gelen teklifler değerlendirilecek.
 
Kadrosunda ikisi yurtdışında kiralık olarak futbol hayatlarına devam eden, 12 yabancı bulunduran Fenerbahçe'nin gelecek yıl devreye girecek statü ve takımın form durumunu göz önüne alarak Ocak ayında transfer yapmama kararı aldığı öne sürüldü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!