comScore

Chelsea Chelsea

Chelsea'de Galatasaray maçı öncesi şok!

24 Şubat 2014, Pazartesi 09:57

Galatasaray ile çarşamba akşamı karşılaşacak olan Chelsea'de sakatlık listesi uzayıp gidiyor. İngiliz temsilcisi gelen haberlerle sarsılmaya devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray ile karşılaşacak olan Chelsea'de sakatlıklar can sıkıyor. İngiliz temsilcisinde sakatlar kevanına eklenen yeni isimler oldukça büyük kriz yaratmak üzere. Jose Mourinho zorlu karşılaşma öncesi stres yaşıyor. 
 
Everton maçı sakatları arttırdı

Chelsea'nin devre arasında kadrosuna kattığı Matic'in Galatasaray karşısında forma giyme şansı bulunmuyor. Portekiz temsilcisiyle sezonın ilk yarısında Şampiyonlar Ligi maçlarına çıkan Matic, statü gereği kalan karşılaşmalarda oynayamayacak. Chelsea'de can sıkan haberler sadece bununla sınırlı değil. Everton maçında sakatlanan Oscar'dan kötü haberi alan Maviler, listeye yeni isimlerin eklenmesiyle de sarsıldı. Everton maçının ilk yarısında sakatlanan ve devre arasında oyundan alınan yıldız isim Oscar, çarşamba akşamı forma giyeyememe ihtimaliyle karşı karşıya. 
 
Moraller bozuldu

Listeye yeni eklenen isimler ise Chelsea'nin orta sahasının dinamosu olan Ramires. Daha önce atacağı golü Fenerbahçe taraftarına armağan edeceğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, İstanbul'a büyük olasılıkla getirilmeyecek. Mourinho'nun karar kara düşünmesine sebep olan sakatlıklar yeni halka ise David Luiz ile eklendi. Portekizli teknik adam Brezilyalı futbolcunun Galatasaray maçında oynama şansının az olması sebebiyle kadrosundaki alternatif isimleri çarşamba akşamına hazırlama kararı aldı. 
 
Son karar İstanbul'da

Chelsea'yi yıkan son isim ise Obi Mikel oldu. Nijeryalı futbolcunun yapılan antrenmanda sakatlanması Mourinho'nun morallaerini alt üst etti. İngiliz ekibinde sakat oyuncularla ilgili son karar bu gece verilecek. Sakat oyuncuların iyileşme ve oynama ihtimalleri doğarsa kafileyle beraber İstanbul'a getirilecekler. Ancak oradaki son karar ise çarşamba sabahı verilecek. Mourinho salı akşamı yapacağı son antrenman sonrası sakat oyuncularla ilgili kararını verecek. 

Kaynak: Eurosport

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!