comScore

Chelsea Chelsea

Mourinho isyan etti

11 Şubat 2014, Salı 15:31

Galatasaray eşleşmesinde İngiltere'de art arda maçları olduğunu söyleyen Chelsea Teknik Direktörü, bu takvimin kendilerini zorlayacağını söyledi.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları zorlu mücadele öncesinde takvimden şikayetçi oldu. Newcastle United'ı yenerek Premier Lig'de zirveye kurulan Londra ekibinin çalıştırıcısı bugün West Bromwich ile oynayacaklarına dikkat çekerek, sadece iki günlük bir dinlenme süreleri olmasını dezavantaj olarak dillendirdi.
 
Portekizli teknik adam aynı sıkıntıyı Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray eşleşmesinde de yaşayacaklarını söyledi. 18 Mart'ta sarı kırmızılı takım ile oynayacaklarını hatırlatan Mourinho şunları söyledi: “Bu maçın iki gün öncesinde Aston Villa, üç gün sonrasında ise Arsenal ile oynayacağız. Bu bizi zorlayan bir takvim olacak. Biz bu takvimi hafifletmek için o haftaki maçımızı pazar ve pazartesi oynamak istedik ama ne yazık ki cumartesi günü oynayacağız. Aston Villa ile oynayıp hemen sonra Galatasaray ile oynayacağız, ondan hemen sonra da iki günlük aranın ardından Arsenal'in karşısına çıkacağız.”

Kaynak: Skorer

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!