FutbolArena - Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden Anderlecht’te forma giyen Vranjes hapis cezasına çarptırıldı.
Geçtiğimiz sezon AEK’da oynayan ve bu sezon Anderlecht’e transfer olan Vranjes için 8 ay hapis cezası çıktı.
Türkiye’de bir dönem Gaziantepspor ve Elazığspor formalarını da giyen Vranjes, bu sezon başında Anderlecht’e transfer oldu.
Vranjes’in AEK’da forma giydiği dönemde Olympiakos taraftarlarına karşı saldırgan bir şekilde şiddete varan harekette bulunduğu için 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Öte yandan Boşnak futbolcu bu cezaya rağmen hapse girmeyecek. Vranjes eğer Yunanistan’a giderse bu cezayı çekecek.
Şu anda Belçika’da olduğu için ertelemeli ceza aldı ve bir daha tekrarlanması halinde bu ceza yürürlüğe girecek.