FutbolArena - Fenerbahçe’de milli oyuncuların yokluğu, kalanların kendini göstermesi açısından fırsat oldu.
Fenerbahçe milli araya, ligde peş peşe aldığı 3 yenilgiyle girdi. Bu nedenle teknik direktör Phillip Cocu’nun morali son derece bozuktu. Ancak öğrencilerinin antrenmanlarda sergilediği performans, Hollandalı hocanın moralini biraz olsun yerine getirdi.
Sarı-Lacivertliler’de yeni transferlerin ardından kadro iyice genişledi.
Forma rekabeti de tavan yaptı. Milli takımlara gitmeyen oyuncular, lige verilen arada kendilerini göstermek için önemli bir şans yakaladı. Futbolcular bunu değerlendirmek için ellerinden geleni yapıyor.
Özellikle antrenmanlarda oynanan çift kale maçlar kıran kırana geçiyor.
Gerek sert ikili mücadeleler, gerekse başarılı hücum organizasyonlarıyla oyuncular bu karşılaşmaları adeta resmi maç havasında oynuyor.
Milli takımlardan dönecek 10 futbolcunun önümüzdeki hafta Samandıra’ya dönmesinin ardından antrenmanlardaki forma rekabeti iyice tavan yapacak gibi görünüyor.
FANATİK