Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Transfer Gelişmeleri (4 Eylül 2018)
FutbolArena - Beşiktaş kulübünden son haberler ve transfer gelişmeleri bu galeride sizlerle buluşuyor...
Takvim, Fanatik, Fotomaç Beşiktaş Haberleri - Günün Beşiktaş Haberleri (4 Eylül Salı BJK haberleri)
Beşiktaş’ta yaşanan son gelişmeleri günlük gazeteleri tarayarak karşınıza getiriyoruz. Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere tüm gazetelerden en seçkin haberler burada sizlerle. Sabah BJK Haberleri, Habertürk BJK Haberleri, Hürriyet Beşiktaş haberleri, AMK Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fotomaç Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Fanatik Gazetesi Beşiktaş Haberleri, Milliyet Beşiktaş haberleri gibi birçok kaynağa sahip listemizden seçtiğimiz haberler şu şekilde sıralandı...
Tolga Ciğerci Beşiktaş’i reddetti, Fenerbahçe’ye imza attı
Transferin son saatlerinde Fenerbahçe ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Tolga Ciğerci’nin Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’i reddettiği belirtildi.
26 yaşındaki gurbetçi futbolcunun, Galatasaray’la yollarını ayırdıktan sonra Almanya’ya dönme kararı aldığı ancak San-Lacivertli kulüpten gelen teklif üzerine bundan vazgeçtiği öğrenildi.
Beşiktaş ve Başakşehir’e gitmeyen Tolga, "Fenerbahçe’de oynayacağım için mutluyum. Burada başanlı olmak ve Fenerbahçe’ye katkıda bulunmak istiyorum. İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi. (Star)
Şenol Güneş, Ljajic’i neden oynatmadı?
Şenol Güneş’in yeni transfer Adem Ljajic’e Bursa’da forma vermemesinin sebebi ortaya çıktı.
Milliyet Gazetesi’nden Serdar Sarıdağ’ın haberine göre; Beşiktaş’ın teknik patronu, büyük umutlarla kadroya dahil edilen Sırp yıldızı takımla sadece bir kez taktik çalışmaya çıkması nedeniyle sahaya sürmedi. Tolgay’ı yorulduğu için oyundan alan Güneş, Negredo-Larin değişikliğini planlarken, Bursa’nın beraberlik golünü bulması üzerine Medel’i kenara çekti.
Vodafone Park’taki Antalyaspor mağlubiyetinden sonra Bursaspor deplasmanında da 2 puan bırakan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’in ikinci yarıdaki değişiklik tercihleri hem eleştiri hem de merak konusu oldu.
Bursa’da 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısında Necip Uysal ve Cyle Larin’i oyuna sokarak, Tolgay Arslan ve Gary Medel’i çıkartan Güneş’in, yeni transfer Adem Ljajic’i ise taktik antrenmanlarda çok az yer aldığı için sahaya sürmediği öğrenildi. Tolgay’ın yorgunluk belirtileri göstermesi nedeniyle ilk olarak 70. dakikada Necip’i oyuna alan ve orta saha direncinin düşmesini engellemeye çalışan siyah-beyazlı hocanın, çok istediği bir isim olmasına rağmen Ljajic’e forma verememesinin üzüntüsünü yaşadığı bildirildi.
Skor avantajı olması halinde Adem Ljajic’e görev vermeyi düşünen Şenol Güneş maçın gidişatı nedeniyle bu isteğini gerçekleştiremedi. Deneyimli hocanın milli maçlar nedeniyle lige verilen arada kadro planlamasını gözden geçireceği öğrenilirken, Medel-Larin değişikliğini ise tamamen üç puanı getirebilecek gol için yaptığı vurgulandı.
Bursa’nın beraberlik golü gelmemiş olsaydı, Negredo-Larin değişikliği yaparak yorgun düşen forvet hattını ayağa kaldırmayı planlayan Şenol Güneş yenilen gol yüzünden çift forvete dönmek zorunda kaldığını yakın çevresiyle paylaştı. Bu arada Güneş’in bundan sonraki süreçte Adem Ljajic’i ilk 11’e dahil edecek bir sistem üzerinde çalışacağı da aktarıldı.
Milliyet
Babel’den 3.2 milyon Euro’luk duygusallık
Bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hollandalı, "3.2 milyon eurodan 3 yıl daha uzatın" diye yönetime baskı yaptı. Yönetim ise şu anda kazandığı 2.1 milyona uzatma teklif etti. Görüşmeler sonuçsuz kaldı.
Beşiktaş’ın geçen sezon en formda oyuncusu olan Ryan Babel, bu sezon garip davranışlarıyla gündeme geldi. Teknik Direktör Şenol Güneş de son iki basın toplantısında Babel’in bazı sorunlar yaşadığına işaret etti, bu yüzden veriminin düştüğünü vurguladı. Öncelikle eldeki oyunculardan verim alınması gerektiğini söyleyip, yönetime mesaj yolladı. Babel de Bursaspor maçında attığı golden sonra o beklenen coşkulu sevincini yaşamadı. Babel’in beden dili bazı sorunlar yaşadığını çok net şekilde dışarıya yansıtıyordu.
KALMAK İSTİYORSAN UZATALIM
Karşılaşma sonrası röportaja gelen Babel, "Çok duygusal bir durumdayım. Aptalca bir şey söylemek yerine susmak daha iyi olur" diye kısa bir açıklama yaptı. Babel’in neden bu sözleri söylediği ve neden duygusal olduğu ise dün anlaşıldı. Sezon başında Çin’den 14 milyon euroluk bir teklif alan Babel’i yönetim satmak niyetindeydi. Ancak o bunu kabul etmedi. Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyledi. Siyah-Beyazlı yönetim de, "Madem öyle. Sezon sonunda bitecek sözleşmeni şimdiden uzatalım" teklifini yaptı.
DEVRE ARASI SATIŞ GÜNDEMDE
Babel’le masaya oturan yöneticiler, mevcut şartlarda, yani sezonluk 2.1 milyon euro ücretle mukaveleyi 3 yıl daha uzatmak istedi. Babel’in isteği ise herkesi şok etti. Hollandalı oyuncu, "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. İmza parası istemiyorum ancak sezonluk 3.2 milyon euro garanti para isterim" diye diretti. Yapılan görüşmeler ve Babel’i ikna etme çabaları sonuçsuz kaldı. Ancak görüşmeler halen devam ediyor. Babel eğer makul bir rakama ikna edilemezse devre arası satışı gündeme gelecek. (Akşam)
Şenol Güneş, İsviçre gitti
UEFA’nın Elit Antrenörler Semineri’ne davet edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sabah seminere katılmak üzere İsviçre’ye gitti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA’nın düzenlediği elit antrenörler seminerine katılmak üzere İsviçre’ye gitti. UEFA’nın Nyon’da bulunan merkezinde yapılacak olan toplantıya davet edilen başarılı teknik adam, yarın İstanbul’da olacak.
Bugün TSİ saat 15.00’te başlayacak olan toplantıda şu isimler yer alacak: "Şenol Güneş (Beşiktaş), Massimiliano Allegri (Juventus), Carlo Ancelotti (Napoli), Rafael Benitez (Newcastle United), Sergio Conceiçao (Porto), Unai Emery (Arsenal), Paulo Fonseca (Shakhtar Donetsk), Rudi Garcia (Marsilya), Julen Lopetegui (Real Madrid), Jose Mourinho (Manchester United), Thomas Tuchel (Paris SG), Arsene Wenger.
Fanatik
Beşiktaş yönetiminde gündem Cüneyt Çakır
Beşiktaş’ta, Bursaspor maçının hakemi Cüneyt Çakır’a tepkiler sürüyor.
Siyah-beyazlılar, Negredo ile Chedjou arasındaki ikili mücadelede yeşil-beyazlı stoperin topa koluyla müdahalede bulunduğunu savunurken, hakem Çakır’ın görüntüyü izlememesine anlam veremediklerini ifade etti.
Maçtan sonra kendi aralarında pozisyonu değerlendiren Beşiktaşlı yöneticilerin, "Cüneyt Çakır neden VAR’a gitmedi anlamış değiliz. VAR odasındaki hakemler neden ısrar etmiyor bunu da anlamadık" diye konuştukları öğrenildi.
Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcuların da duruma tepki gösterdiği ortaya çıkarken deneyimli hocanın, "Maç bir anda 2-0’a gelebilirdi. Bu kadar net bir pozisyon nasıl incelenmez?" diye tepki gösterdiği bildirildi.
(Milliyet)
Gökhan Gönül aday kadrodan çıkarıldı
UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup’ta Rusya ve İsveç ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı’nda Gökhan Gönül, sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
"Beşiktaş’ta forma giyen Gökhan Gönül, sağ omzundaki sakatlık nedeniyle A Milli Takım’ın Rusya ve İsveç maçları aday kadrosundan çıkarıldı." denildi.
Fanatik
Beşiktaş’ın hayalet adamları!
Son beş maçında 178 orta yapan, 2214 isabetli pas gönderen Beşiktaş’ta 570 dakika sahada kalan Alvaro Negredo ve Larin ceza sahası içinde sadece 32 kez topa dokunabildi.
Sabah Gazetesi’nden Taner Karaman’ın derlediği bilgilere göre; Çıktığı son altı resmi maçta (Bursaspor (d), Partizan, Antalya, Partizan (d), Erzurum (d) ve Lask (d)) sadece bir galibiyet alabilen Beşiktaş, bu karşılaşmalarda oyun üstünlüğünü ele geçirmesine rağmen istediği skorları bir türlü alamadı.
Beşiktaş’ın en çok eleştirildiği noktaların başında ise çok sayıda orta ve pas denemesine rağmen sonuca gidememesi oldu. Siyahbeyazlılar, Avrupa dahil son beş maçında 178 orta, 2214 isabetli pas yaptı ve topla 3940 kez topla buluştu. Beşiktaş, bu rakamların aksine santrforlarını topla buluşturmakta zorlandı.
Son dört maçta 570 dakika sahada kalan Negredo ve Larin toplamda 174, ceza sahası içinde ise sadece 32 kez topa dokunabildi. Siyah-beyazlı takım 3940 kez topla buluşmasına rağmen santrforlarını pozisyona sokamadı.
Sabah
Beşiktaş Altınordu’yla hazırlık maçı yapacak
Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada 9 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Vodafone Park’ta Altınordu ile hazırlık maçında karşılaşacak.
Hazırlık maçının biletleri, yarın (4 Eylül) saat 16.00’da satışa sunulacak.
Beşiktaş Altınordu hazırlık maçında kombineler geçerli değildir.
Bilet Satış Kanalları
Biletinizi www.passo.com.tr , Vodafone Park bilet satış gişesi, N’Kolay Satış Noktaları, Passo Akıllı Telefon Uygulaması ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden satın alabilirsiniz.
Bir kişi kendisiyle birlikte 5 adet bilet satın alabilir.
Gazi / Engelli Tribün Bilet Talebi
Engelli ve Gazi taraftarlarımız, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.
Engelli tribün bileti, Vodafone Park engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır.
Engelli tribün biletlerinden faydalanacak taraftarların BJK logolu Passolig kartları olması gerekmektedir.
* Gazi BJK taraftarlarımız, engelli talep formunun "Engellilik Oranı" bölümüne gazi olduklarını belirtmek için "Gazi" yazıp formu tamamlamaları gerekmektedir
Taraftarlarımızın engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.
Bilet Fiyatları
1. Kategori 60TL
2. Kategori 50TL
3. Kategori 40TL
4. Kategori 35TL
5. Kategori 30TL
6. Kategori 25TL
VIP - 1903: 200TL
(Fanatik)
Oğuzhan Özyakup’a durmak yok!
Beşiktaş’ın deneyimli orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, önceki akşam Bursaspor’la oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başlamıştı.
90 dakika sahada kalan ve 1 asistlik katkı sağlayan Ozzie, bu sezon 8 maçta 2 gol ve 3 asistlik performana ulaştı. Tecrübeli futbolcu, orta sahadaki forma rekabetinde yerini korumak için çaba göstermeye devam ediyor.
Fanatik