Zorya Luhansk'tan Beşiktaş'ın Sobol transferi hakkında açıklama

Zorya Luhansk kulübünden Eduard Sobol'un Beşiktaş'a transferi hakkında açıklama geldi. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen sol bek Eduard Sobol hakkında Zorya Luhansk kulübünden resmi açıklama geldi.


Sobol Beşiktaş'a mı geliyor?


Ukrayna Ligi takımlarından Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Shakhtar Donetsk'te olan Eduard Sobol hakkında Zorya'nın genel direktörü Sergey Rafailov açıklamalarda bulundu.

Rafailov Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, "Eduard Sobol'un Beşiktaş'a ilgisini duydum ama bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Çünkü son durum ne bilmiyorum. Evet, ilgisini duydum ama transferin hangi aşamada olduğu konusunda bir fikrim yok. Ayrıntılı gelişmeleri ben de sizin gibi basından takip ediyorum." diye konuştu.

Eduard Sobol'dan Beşiktaş açıklaması


Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Sobol ise yine Ukrayna basınına bu transferle ilgili de açıklama yapmıştı. Kendisinin transfer hakkında bir bilgisi olmadığını söyleyen Sobol: "Ben de haberleri internetten okudum" dedi.

Türk futbolu hakkında da konuşan Sobol transferi için açık kapı bırakırken, "Türkiye'de hoş bir futbol atmosferi var. Ben de bu sene Fenerbahçe karşısında bunu gözlemledim. Statları genelde dolu oluyor" dedi. Genç oyuncu buna karşın tek düşüncesinin sezonun 2. yarısına hazırlanmak olduğunu belirtti.

Sobol Zorya'ya, Shakhtar Donetsk'ten kiralanmıştı ve sezon sonunda takımına geri dönecek. Genç oyuncunun Shakhtar Donetsk ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri