Zoran Barisic: ''Deplasman şanssızlığını kırmak istiyoruz'' - Karabükspor Haberleri

Karabükspor'un Yeni Teknik Direktörü Zoran Barisic, açıklamada bulundu

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden . Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic, takımının yaşadığı deplasman sorununu cözmeyi hedeflediklerini belirtti.

AA'da yer alan habere göre, Karabükspor'un Teknik Direktörü Zoran Barisic Hasan Doğan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 Mart Cuma günü deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını bildirdi.

''DEPLASMAN KARNEMİZ İYİ DEĞİL''

"Trabzonspor kendi evinde iyi oynuyor, bizim de deplasman karnemiz pek iyi değil ama maç 0-0 başlayacak. Dolasıyla şansımız var. Deplasman şanssızlığını kırmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız bu hafta sonu. Ligin bitimine az kaldı. Giderek sona doğru yaklaşıyoruz. Dolasıyla geçen haftaki Gençlerbirliği galibiyeti çok önem arz ediyor. Çok iyi bir galibiyet, onu söyleyebilirim."

''BENİM İÇİN İYİ BİR FIRSAT''

"Türkiye'yi tanıyorum. Benim için de iyi bir fırsat burası. İnsanlar tamamen futbol aşkı ile yanıyorlar. Bütün televizyon bütün kanallarında sürekli futbol konuşuluyor. Bu çok iyi, ben de burada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben takibi sihirbaz değilim."

''Trabzonspor hücum halinde oynayacaktır. Önde baskı yapacaklarını tahmin ediyorum. Bizim de hedefimiz topu kazandıktan sonra hızlı hücumlara çıkmak. Oyuncularımla beraber analizi yarın da yapacağız. Trabzonspor ve bizim nasıl oynayacağımızı maç başlayınca göreceğiz."

Futbolarena anasayfasından devam...

Karabükspor Son Dakika Haberleri