Zlatan Ibrahimovic'in Louis van Gaal şartı - Manchester United Haberleri

Zlatan Ibrahimovic'in tek endişesi Hollandalı teknik adam.

FutbolArena Dış Haberler - Sezon sonu Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sona erecek ve bonservis bedeli olmaksızın serbest kalacak olan 34 yaşındaki İsveçli yıldız golcünün transfer olacağı kulüp git gide belli olmaya başladı.

Premier Lig'den ve Çin'den birçok teklif alan Zlatan Ibrahimovic daha önce birçok kez gönlünün Premier Lig'de olduğunu itiraf etmişti. Bu doğrultuda özellikle Manchester United ile adeta flört halinde olan yıldız golcünün bu transferdeki tek endişesinin şu an Manchester United'ı çalıştıran Louis van Gaal olduğu iddia edildi.

Zlatan Ibrahimovic, Manchester United'a mı transfer olacak?


2011 senesinde yayınlanan otobiyografisinde Ajax'da oynadığı dönemde tam anlamıyla birbirlerine giren ve 2004 senesini hem birbirlerine hem de kulübe zehir eden Ajax teknik direktörü Ronald Koeman ve Ajax Sportif Direktörü Louis van Gaal arasında yaşananları dile getiren Zlatan Ibrahimovic'in bu gerekçelerden ötürü özellikle Louis van Gaal ismine mesafeli baktığı söylendi.

Louis van Gaal bu sezon Manchester United'a oynattığı futbolla oldukça ağır eleştiriler aldı. Takımın başındaki 2. sezonu olmasına rağmen hala istenilen oyunu sahaya yansıtamayan Louis van Gaal özellikle sıkıcı hatta uyutan futbol anlayışından ötürü eleştirilerin hedefi oluyor. Takım yalnızca sahaya yansıttığu futbolla değil, yarıştığı her kulvarda aldığı başarısız ve hüsran dolu sonuçlarla da tel tel dökülüyor.

Zlatan Ibrahimovic de zaten mesafeli yaklaştığı Louis van Gaal'in yönettiği ve yaratıcılıktan, hücum alternatiflerinden uzak bir Manchester United'ta forma giymek yerine Hollandalı teknik adamın olmadığı ve yeteneklerini belki de son kez bir avrupa takımında sergileyeceği bir macerayı tercih ediyor gibi gözüküyor.

Müslüman ve Boşnak kökenli bir ailenin çocuğu olan 34 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, İsveç Ulusal Futbol Takımı'nın formasını tam 112 kez giydi ve 62 de gole imza attı. Bu sezon Fransa'da Paris Saint-Germain forması altında 26 maçta 30 gol atan, Fransa Kupası'nda 4 maçta 4 gol atan, Uefa Şampiyonlar Ligi'de ise 9 maçta 5 golü bulunan Zlatan Ibrahimovic'ün kariyeri sayısız gol krallıkları ve ödüllerle dolu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Manchester United Son Dakika Haberleri