Zlatan İbrahimovic'e şok, istenmeyen adam oldu!

Zlatan Ibrahimovic Milli Takıma dönecek mi? Bu konuda tartışmalar sürerken İsveç basınında yapılan anketlerde ilginç sonuçlar çıktı.

FutbolArena Dış Haberler - Zlatan İbrahimovic... İsveç futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri. Geçtiğimiz yıl Milli Takımı bırakan Ibrahimovic'in, Milli Takıma geri dönebileceği konuşuluyor ancak İsviçliler onun geri dönmesini çok da istemiyor!


Zlatan İbrahimovic İsveç Milli Takımına geri dönecek mi?


İsveç, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde grubunu 2. bitirmiş ve Playoff'ta da İtalya ile eşleşmişti. Turun açık favorisi İtalya olmasına rağmen İsveç iki maçta rakibinden gol yememiş ve kendi sahasında attığı tek golle tur atlamıştı. İsveç 1958'den beri ilk kez bir Dünya Kupası'na katılamayan İtalya'yı safdışı bırakarak büyük bir sürprize imza attı ve Dünya Kupası'na gitmeye hak kazandı.

Bu başarının ardından Avrupa basınında ve İsveç basınında İbrahimovic'in Milli Takıma geri dönüp dönmeyeceği konuşuldu. Öyle ki maçın hemen ardından bu soru İsveç Milli Takım teknik direktörüne bile soruldu ve İsveç Teknik Direktörü Jan Andersson bu soruya sinirlenerek başarının asıl sahibi futbolcuların ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi.

İsveç'te halk da Andersson'dan farklı düşünmüyor ve İbrahimovic'in devrinin kapandığına inanıyor.


İbrahimovic Dünya Kupası'nda oynayacak mı?


İsveç basınının yaptığı ankette, "Ibrahimovic'in Dünya Kupası için Milli Takıma döneceğini düşünüyor musunuz?" sorusuna katılımcıların %32'si evet derken, %68 hayır cevabı verdi.

Öte yandan İsveçliler, Milli Takımlarının Zlatan ile daha iyi olduğundan da emin değil. "İsveç Zlatan ile daha mı iyi yoksa daha mı kötü?" sorusuna katılımcıların %30'u Zlatan ile daha iyi derken, %33'ü Zlatan'sız daha iyi cevabını verdi. %31'lik kısım "Fark yok" derken %7'lik kısım ise "Bilmiyorum" dedi.

Dünyadan futbol gelişmeleri için Dünyadan Futbol Haberleri sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER