Yunanistan'dan 2018 Dünya Kupası yolunda play-off adımı

Yunanistan deplasmanda Güney Kıbrıs'ı 2-1 yendi. Güney Kıbrıs - Yunanistan maçının özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Yunanistan, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu maçında çıktığı Güney Kıbrıs deplasmanından 2-1 galip ayrıldı.

Yunanistan, 2018 Dünya Kupası'na katılacak mı?


Belçika grupta topladığı 25 puanla 2018 Dünya Kupası'nı daha önceden garantilerken, Yunanistan play-off yolunda büyük bir adım attı. Bosna Hersek'i deplasmanda 4-3 yenen Belçika, Yunanistan'ın işini kolaylaştırdı. Güney Kıbrıs karşısında aldığı galibiyetle Bosna-Hersek'in 2 puan önünde 2. sıraya yerleşen Yunanistan, son hafta Cebelitarık'ı yener ve puanı yeterli olursa play-off biletini kapatacak. Cebelitarık'tan mucize bekleyecek olan Bosna Hersek ise son maçında Estonya deplasmanına çıkacak.

EN KÖTÜ 2. OLURSA PLAY-OFF'A KALAMAYACAK

Eğer Yunanistan tüm bu senaryonun gerçekleşmesine rağmen grubunu en az puanla 2. sırada bitiren ülke olursa, play-offlara kalamadan hayallerine veda etmiş olacak.

Güney Kıbrıs - Yunanistan maçının özeti ve golleri (İZLE)


18. dakikada Pieros Sotiriou'nun golü ile 1-0 öne geçen Güney Kıbrıs, 24'de Kostas Mitroglou ve 26'da Alexandros Tziolis'in peş peşe golleriyle üstünlüğünü kaybetti. Kalan sürede başka gol olmayınca Yunanistan sahadan 2-1 zaferle ayrıldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dünyadan futbol gelişmeleri için Dünyadan Futbol Haberleri sayfamızı takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER