Yıldırım Demirören'den Fenerbahçe yorumu

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TRT'ye önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören TRT'de önemli açıklamalarda bulundu.

Türk hakemliğinin durumuna değinen Demirören, "Türk hakemliği iyiye gidiyor. Cüneyt hocamız Türkiye'nin gururu oldu. Ali Palabıyık da iyi gidiyor çok şükür" derken hataların da hep olacağını ifade etti. Demirören, "Türkiye'de senede 93 bin futbol maçı oynanıyor. Bunun içinde, hatalarda oluyor elbet'' şeklinde konuştu.

ALT YAPILARDA İÇİN FLAŞ GELİŞME!

Bugünden itibaren yeni bir uygulamaya geçildiğine dikkat çeken Demirören, "Kulüplerimiz altyapı hocalarının ücretlerini de biz karşılayacağız" şeklinde konuştu.

DEMİRÖREN: "PASSOLİG VAR DİYE TARAFTAR AZALMADI"

Stadyumlardaki taraftar sayısının azalmasında Passolig'in etkisinin olmadığını da savunan Demirören, "Passolig var diye taraftar azalmadı. Geçen seneye oranla taraftar sayısında %30'a yakın bir artış var" dedi.

Demirören Süper Lig'in yayın ihalesiyle ilgili olarak da konuştu ve "Yayın ihalesi için 6-7 firma başvurdu, görüştük. Beklediğim rakam: 600 milyon dolar'' dedi.

İSTANBUL'DA MİLLİ MAÇ OYNANACAK MI?

Uzun süredir Milli maçlar Anadoluda oynanırken, İstanbul'da tekrar Milli maç oynanıp oynanmayacağı ile ilgili bir soruya Demirören "İstanbul'da kulüp taraftarlığı yapıldığı sürece milli takım maçları burada oynanmayacak." cevabı verdi.

DEMİRÖREN'DEN FENERBAHÇE VE BAŞAKŞEHİR YORUMU

Demirören Fenerbahçe'nin durumu hakkında da yorum belirtti ve "Fenerbahçe'de hoca değişikliği yaşandı. Kadroları iyi. Toparlanacaklarını düşünüyorum. Mutlaka yarışa katılırlar." dedi.

Bu sezonun flaş takımı Başakşehir için ise Demirören: "Lider Başakşehir eğer 3-4 hafta daha istikrar sağlayabilirse büyük avantaj yakalar." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri