Transferde sıcak saatler (25 Aralık 2015)

Basında öne çıkan transfer haberleri...

1 YILBAŞI PİYANGOSU
YILBAŞI PİYANGOSU
Galatasaray, bonservisi elinde bulunan Leandro Damiao ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Santos ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı golcü için Taffarel’i de devreye sokan yönetim, mutlu sona çok yaklaştı. (Milliyet)
2 FENER’E DAMİAO GOLÜ
FENER’E DAMİAO GOLÜ
Galatasaray, Fenerbahçe’nin de teklifte bulunduğu Brezilyalı forvet Leandro Damiao’nun transferinde bir adım öne geçti. 26 yaşındaki Damiao ile aradaki fark 500 bin Euro’ya düştü. (Açık Mert Korkusuz)
3 PEREİRA’NIN GÖZDESİ HERNANİ
PEREİRA’NIN GÖZDESİ HERNANİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, bonservisi Porto’da bulunan ve Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen Hernani için "Alınsın" raporu verdi. (Yeni Yüzyıl)
4 CİM BOM SAĞA ÇEKİYOR
CİM BOM SAĞA ÇEKİYOR
Sağ beke takviye düşüncesinde olan Galatasaray’da Chelsea’nin 31 yaşındaki futbolcusu Branislav Ivanovic de listeye girdi. (Millet)
5 TRABZON’DA RAMOS İDDİASI
TRABZON’DA RAMOS İDDİASI
Mircea Lucescu’yu ikna etmek için uğraşan Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın ardından listeye İspanyol hoca Juande Ramos da girdi. Juande Ramos ile önümüzdeki günlerde görüşülecek. (Açık Mert Korkusuz)
6 SELÇUK’UN YANINA RODE
SELÇUK’UN YANINA RODE
Mustafa Denizli, Donk’un yanı sıra orta sahaya bir taviye daha istedi. Galatasaray’a önerilen isim ise Bayern Münih’ten Sebastian Rode. (Sabah)
7 ANTALYA ’TEKELİOĞLU’ DEDİ
ANTALYA ’TEKELİOĞLU’ DEDİ
Trabzonspor’da başarılı sonuçlara imza atan Sadi Tekelioğlu’na Samuel Eto’o’nun forma giydiği Antalyaspor talip oldu. Deneyimli teknik adamın da Akdeniz ekibinde çalışmak istediği kaydedildi. (Habertürk)
8 TRİPSİZ NÖBETÇİ GOLCÜ ARANIYOR
TRİPSİZ NÖBETÇİ GOLCÜ ARANIYOR
Fenerbahçe’nin yeni forvetinin kim olacağına Vitor Pereira karar verecek. Portekizli teknik adam 3 gün boyunca yönetimin verdiği listeye inceleyecek. Robin van Persie ve Fernandao’yu küstürmeyecek, kulübeden gelip skoru değiştirecek biri alınacak. (Akşam)
9
Taraftar tepkilerine son vermek için devre arasında çok güçlü transferler yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, dört mevkiye transfer için görüşmelere başladı. Damiao, Mikel, Zapata ve Babel listede (Habertürk)
10 VAN DER RHİJN HAYIRLI OLSUN
VAN DER RHİJN HAYIRLI OLSUN
Galatasaray sağ bek krizini çözdü. PSG’nin yıldızı Van der Wiel’in şartları sınırları aşınca, rotayı Hollanda’ya kıran Aslan, Ajax’ın 24 yaşındaki oyuncusunu bitirdi. Taraflar 3.5 yıllığına el sıkıştı. (Fanatik)

Futbolarena anasayfasından devam...