Yıldırım Demirören'den ilginç sözler...
Lig AŞ'nin kurulması için Kulüpler Birliği ile TFF buluştu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören söylemleriyle Göksel Gümüşdağ'a ince mesajlar verdi.
FutbolArena Detay - TFF ile Kulüpler Birliği arasındaki toplantı sonrası Yıldırım Demirören ve Göksel Gümüşdağ kameraların karşısına geçtiler.
DEMİRÖREN ASLINDA HAZIR DEĞİLİZ DEDİ
Demirören'in toplantıda “gelişmiş ülke" vurgusu dikkat çekti. Bu ifadesiyle buna henüz hazır değiliz mesajını da verdi.
İşte o sözler!
“Bu güzel fikir. Ancak bunu yapabilmek için altını doldurmamız gereken bir çok husus var. Öncelikle bu sistemin gelişmiş ülkelerde uygulandığı doğru. Ama gelişmiş… Yani altyapısıyla, mali açısıyla, yöneticisinin kültür-eğitim seviyesiyle, ben değil biz diye düşünen gelişmiş ülkelerde çözülen bu olayın; Türkiye'de kopyasının yapılması gerekiyor. Sayın Gümüşdağ da bunda hemfikir. Bu konunun altının dolması gerekiyor. Bildiğiniz gibi ihale 2017'de… O süreye kadar güzel bir çalışma zamanımız var."