Yerel seçim anketleri 2019 (İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin seçim anketleri)

31 Mart son seçim ankatleri haberimizde. Türkiye, 6 gün sonra yerel seçim heyecanını yaşayacak. Anket firmaları son seçim ankatlerini de açıkladı. İstanbul, İzmir, Adana, Ankara, Eskişehir, Konya gibi büyük illerdeki son seçim ankatleri haberimizde.

Türkiye, 31 Mart Pazar günü yerel seçime gidiyor. 31 Mart seçimlerine günler kala, vatandaşlar son seçim anketi konusundaki araştırmalarında büyük artış gösterdi. Yerel seçimler öncesinde il il yapılan anketler vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimlere 'Cumhur İttifakı' ile giriyor. Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ise yerel seçime 'Millet İttifakı' ile giriyor. İstanbul'da Binali Yıldırım mı İstanbul Belediye Başkanı olacak, Ekrem İmamoğlu mu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak? Yerel seçim anket sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde.


İstanbul, Ankara, İzmir, Ankara, Adana seçim anketleri (31 Mart son seçim anketi)


Vatandaşlarda yerel seçim anketi heyecanı başladı. 31 Mart Pazar günü yaşanacak yerel seçimde partilerin göstermiş olduğu adaylar yarışacak. Özellikle büyük iller olan İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Konya, Eskişehir gibi illerde yaşanan yerel seçim heyecanı ise doruk noktaya ulaşmış durumda.

Yerel seçime 6 gün kala İstanbul'da Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu yarışırken, Ankara'da Mansur Yavaş ile Mehmet Özhaseki karşı karşıya geliyor. İzmir'de ise Tunç Soyer ile Nihat Zeybekçi yarışacak. Adana'da ise Zeydan Karalar ile Hüseyin Sözlü, 31 Mart günü yarışacak.

İSTANBUL'DA HEYECAN TAVAN YAPMIŞ DURUMDA

Anket firmaları ise 31 Mart Pazar günü yaşanacak yerel seçim öncesinde il il gezerek vatandaşlarla yaptıkları birebir anketleri vatandaşlara aktarıyor. Özellikle İstanbul'da yaşanan yerel seçim heyecanı ise anketlere yansımış durumda. İşte bazı anket firmalarının büyük illerde yapmış olduğu anketleri sonuçları


Orc, Gezici, Konda Yerel Seçim Anketi (31 Mart Son Seçim Anket Sonuçları)



Yerel Seçim ile ilgili son dakika gelişmeleri için tıklayın

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER