Yeni Malatyaspor-Trabzonspor canlı izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor şifresiz İZLE (Yeni Malatyaspor-Trabzonspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Yeni Malatyaspor-Trabzonspor Süper Lig 24. hafta mücadelesi saat 19:00'da başlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 24. haftasında Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Son haftaların formda takımı Trabzonspor, Yeni Malatyaspor deplasmanında galibiyet serisini devam ettirerek zirveye yaklaşmak istiyor. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçının 11'leri belli oldu. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Zeki, Wallace, Semih, Issam, Hadebe, Acquah, Ahmed, Adem Büyük, Umut Bulut, Tetteh

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Edgar, Hugo, Marlon, Berat, Baker, Ekuban, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny


Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maç haberleri


Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısına moralli çıkıyor. Yeni Malatya Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Yadımıcılıklarını ise İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Sönmez yapacak. Bordo-mavililer, deplasmanda 8 maçtır kaybetmiyor. Dış sahada en son yenilgisini Fenerbahçe karşısında alan bordo-mavililer söz konusu maçın ardından deplasmanda oynadığı 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı 8 maçta MKE Ankaragücü'nü ve Hatayspor'u 1-0, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği ve Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken, Alanyaspor ve Antalyaspor ile 1-1, Kayserispor ile de golsüz berabere kalmıştı. (İHA)

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı istatistik haberleri


Trabzonspor ile Yeni Malatyaspor, yarın Malatya'da oynayacakları maçla birlikte 8. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 7 maçta bordo-mavililerin 5 galibiyeti bulunurken, Yeni Malatyaspor ise 2 galibiyete sahip. Karadeniz ekibi attığı 14 gole karşılık ise kalesinde 11 gol gördü. (İHA)


Yeni Malatyaspor - Trabzonspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 24. haftasında Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Yeni Malatyaspor-Trabzonspor canlı izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor şifresiz izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle, Yeni Malatyaspor-Trabzonspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER