Yeni Malatyaspor'dan Yalçın Ayhan kavga açıklaması

Yeni Malatyaspor, Yalçın Ayhan'ın takım otobüsünün şöförüyle kavga ettiği iddiasıyla ilgili olarak açıklama yayınladı. 

FutbolArena - Malatyaspor'da Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşma sonrasında kaptan Yalçın Ayhan'ın takım otobüsünün şoförüyle kavga ettiği iddia edildi. Sözlü tartışmayla başlayan kavgada Yalçın Ayhan'ın tekme tokat otobüs şoförünü darp ettiği öne sürüldü. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Malatyaspor kulübünden resmi açıklama geldi.

Yeni Malatyaspor'da Yalçın Ayhan şöförle kavga mı etti?


Yeni Malatyaspor kulübü resmi internet sitesinden konuyla alakalı olarak resmi açıklama yayınladı.

Futbolcumuz Yalçın Ayhan hakkında ulusal ve yerel basında çıkan haberler bizi derinden üzmüştür. Futbolcumuz Yalçın Ayhan, Yeni Malatyaspor-Konyaspor karşılasmasındaki hakem hataları ve verilmeyen golden dolayı maç bitiminde yaşanan yüksek gerilim ve adrenalinin tavan yaptığı bir ortamda kulüp şöförümüz ile her kulüpte olan ufak bir tartışma yaşamıştır. Sosyal medyada ve ulusal medyada verilmeyen nizami golümüzü konuşmayıp bu basit olayı medyaya taşıyanları kınıyoruz. Konuyla ilgili yönetim kurulumuz kulüp yetkililerinden gerekli bilgileri topladıktan sonra gerekli yaptırımı uygulayacaktır.

Yalçın Ayhan ile Malatyaspor şoförü arasında yaşanan kavga


FutbolArena'nın ulaştığı bilgiye göre; Malatyaspor'da takım kaptanı Yalçın Ayhan daha önceden soyunma odasında futbolcu ve teknik ekip dışında hiç kimsenin yer almaması konusunda bütün personeli uyardığı öğrenildi. Fakat Konyaspor maçı bitiminde takım otobüsünün şoförünün soyunma odasına gelmesi sonucu Yalçın Ayhan'ın sinirlendiği ve şoförü uyardığı bildirildi. Otobüs şoförünün Yalçın Ayhan'a karşılık vermesi sonucu tartışmanın büyüdüğü ancak araya girenlerin şoförü soyunma odasından uzaklaştırıdğı öğrenildi.

Yalçın Ayhan'ın ise takım otobüsüne binmeden özel araçla stattan ayrıldığı bilgisine ulaşıldı.

Yeni Malatyaspor ile ilgili tüm gelişmelere Malatyaspor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri