Yeni Malatyaspor'dan maddi yardım çağrısı! 'Zor durumdayız'

Flaş! Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica, Rumen basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.  Ayrıca Başkan Adil Gevrek, futbolcular da ortak basın toplantısında şehrin iş adamlarına, siyasetçilerine seslendi. 

FutbolArena Dış Haberler - Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica, futbolcuların 4 aydır maaş alamadıklarını, ayrıca personel, ekibi ve kendisinin de yine bir süredir maaş alamadığını Rumen basınına açıkladı.

Rumen basınında Digisport'a konuşan Sumudica, "Oyunculara 4 aydır maaş ödenmiyor. Ekibim ve ben 3 aydır maaş alamıyoruz. Bu büyük bir kriz. Büyük sorunlar var. 7-8 futbolcu yazı gönderebilir. Türkiye'de başıma ilk kez böyle bir şey geldi. Başkanla görüştük. Duruma bakacağız. Personelle de bir toplantı yapacağım ve karar vereceğiz." ifadelerini

YENİ MALATYASPOR'DAN ORTAK BASIN TOPLANTISINDA ÇAĞRI

Adil Gevrek: Ben bugüne kadar sesimi çıkarmadım. Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük saygım var. Cumhurbaşkanımıza olan saygımdan dolayı bir şey söylemek istemedim. Bu şehirde siyaset yapıyorsanız, bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. Her şekilde sahip çıkacaksınız. Maddi destek lazım. Var mı para verecek birisi? Çıkıp biri yapacaksa buyrun. Futbolcu kardeşlerimizin parasını ödesin, hemen yarın gelsin. Söz veriyorum. Ben hemen sonuna kadar o arkadaşa destek olurum. Bizim de gücümüz bir yere kadar.Malatya'nın iş adamlarına, siyasetçilerine, sivil toplum örgütlerine sesleniyorum. Hiçbir şey bitmedi daha. Maddi diyoruz ama maneviyat da önemli. Şehrin gücünü arkanda hissedersen, ben inanıyorum ki ufak dokunuşla ayağa kalkacağız. İyi bir takımımız var. Siyasetçilerimiz, belediye başkanlarımız, iş adamlarımız yeni bir sayfa açalım. 16 maçımız var. Birlik olalım. Bu mücadeleyi vererek ligde kalalım. Şehrimize, taraftarlarımıza, camiamıza inanıyorum.

Sumudica: 2 gün sonra İstanbul'da maçımız var. Futbolcularla kameraların karşısındayız. Nasıl söyleyebilirim bu şartlarda maça konsantre olun diye? Kötü sonuçlar alınca başkan istifa! Sumudica istifa! diyorsunuz. Belediyeye gidin. Belediye başkanımıza gidin. Takıma yardım etmeleri gerektiğini söyleyin. Bana başkana ve futbolculara bağırmayın. Bize yardım etmiyorlar. Herkesin bakmakta hükümlü olduğu ailesi var. Çok önemli bir şey söyleyerek bitirmek istiyorum. Futbol

Sadık Çiftpınar: Merak ettiğimiz güzel günlerde kutlamalar yaptığımız siyasetçilerimiz, politikacılarımızın son 8 ayda yüzünü görmedim. Neden? Başarıda varız. Başarısızlıkta yokuz. Biz neyin mücadelesini veriyoruz? 4-5 aydır maaş almıyorsun. Dışarıda ailen var. Hayatını sürdürmeye çalışıyorsun. Kolay değil o kadar. Taraftarlarımıza rica ediyorum. Bırakın küskünlüğünüzü, kırgınlığınızı. Yalvarıyorum size. Takımınız için, şehriniz için destek olun. Hep birlikte takımı bu konumdan çıkaralım.



Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri