Yeni Malatyaspor Sivasspor canlı şifresiz izle (Yeni Malatyaspor Sivasspor beIN Sports canlı)

Yeni Malatyaspor Sivasspor saat kaçta, Yeni Malatyaspor Sivasspor hangi kanalda, Yeni Malatyaspor Sivasspor canlı izle, Yeni Malatyaspor Sivasspor şifresiz yayın, Yeni Malatyaspor Sivasspor şifresiz izle gibi seçeneklerin yanıtları haberimizde.

Yeni Malatyaspor Sivasspor canlı izle! Yeni Malatyaspor Sivasspor şifreli mi, Yeni Malatyaspor Sivasspor şifresiz izle, Yeni Malatyaspor Sivasspor hangi kanalda, Yeni Malatyaspor Sivasspor saat kaçta gibi soruların yanıtları burada. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa Göztepe maçıyla ilgili tüm bilgiler burada.

Yeni Malatyaspor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. Yeni Malatyaspor geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir deplasmanından 1 puanla dönmüştü. Ev sahibi ekip ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 11 puan topladı. Geçtiğimiz hafta sahasında Bursaspor'u mağlup eden Sivasspor ise 7 lig maçında topladığı 8 puanla 14. sırada yer alıyor.

Karşılaşma öncesi ev sahibi ekipte Ömer Şişmanoğlu, Erkan Kaş ve Sincere Seth sakat durumda. Kaleci Ertaç Özbir'in de riske edilmeyeceği ifade edildi. Sivasspor'da ise Delvin Ndinga ve Mert Hakan Yandaş sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

beIN Sports canlı izle (beIN Sports şifresiz İZLE)


Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan beIN Sports kanalı, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar Bein Sports kanalından canlı yayınla izleyenlere ulaşıyor. Şampiyonlar Ligi maçları da bu hafta beIN Sports'ta!

BEIN SPORTS CANLI İZLE!

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri