Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor maçında skandal penaltı (İZLE)

TFF 1. Lig 24. haftasında Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor maçında hakem Serkan Tokat'ın maçın hemen başlarında Yeni Malatyaspor lehine verdiği penaltı büyük tepki gördü. 

FutbolArena - TFF 1. Lig 24. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor maçının 9. dakikasında hakem Serkan Tokat'ın Yeni Malatyaspor lehine verdiği penaltı Şanlıurfaspor cephesinden büyük tepk görürken, konuk ekibin yedek kulübesinden fırlayan Batuhan Karadeniz de hakem ve 4. hakeme yoğun itirazlarda bulundu.

Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor maçında verilen penaltı (İZLE)


TFF 1. Lig 24. haftasında Başakşehir Fatih Terim stadında oynanan Yeni Malatyaspor - Şanlıurfaspor maçının henüz 9. dakikasında gelişen Yeni Malatyaspor atağında Sedat'ın savunma arkasına gönderdiği topa Yeni Malatyaspor'dan iki futbolcu hareketlendi. İrfan Başaran'ın kaleciyle çarpışıp yerde kaldığı pozisyonun ardından hakem Serkan Tokat'ın penaltı kararı vermesine spiker de bir anda şaşırdı.



Serkan Tokat'ın Yeni Malatyaspor lehine verdiği penaltı kararının ardından Şanlıurfaspor yedek kulübesi adeta çılgına döndü. Yedek kulübesinde ayağa kalkan Şanlıurfasporlu Batuhan Karadeniz de hakeme yoğun bir şekilde itirazda bulundu. Bu pozisyon sonrası Şanlıurfaspor'da İzzet de penaltıya sebebiyet vermesi gerekçesiyle sarı kart gördü. Yeni Malatyaspor'da penaltı kararının ardından topun başına geçen Eren Tozlu skoru yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Şanlıurfasporlu futbolcular Eren Tozlu'nun penaltı golünün ardından hakeme itirazlarını sürdürürken, yedek kulübesindeki teknik heyet ve bazı futbolcuların dördüncü hakemle tartışması da devam etti.

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri