Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İddaa canlı skor)

Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? İddaa canlı skor haberimizde...

FutbolArena - Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa canlı izle! Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 21. haftasının açılış maçında sahasında Kasımpaşa'yi ağırlıyor. Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda? İddaa, canlı skor ve maçla ilgili tüm detaylar haberimizde...


Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı sakat ve cezalı oyuncular


Ev sahibi takım Yeni Malatyaspor'da Issiar Dia sakatlığı nedeniyle oynayamazken Adem Büyük sarı kart, Issam Chebake de kırmızı kart cezaları nedeniyle yoklar.

Misafir takım Kasımpaşa'da ise Olivier Veigneau ve Markus Neumayr sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Kasımpaşa'da David Pavelka, Veysel Sarı ve Strahil Popov sarı-kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Evkur Yeni Malatyaspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek.


Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maç sonuçları


Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa, ikinci kez karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısındaki maçı Kasımpaşa 3-2 kazanmıştı. Son olarak Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-0 mağlup eden lacivert-beyazlılar, ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve bir mağlubiyetle 6 puan aldı.

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, karşılaşma öncesinde topladığı 25 puanla 11. sırada bulunuyor.

Öte yanda ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de 20 haftada 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet yaşayan Malatya ekibi, 26 puanla 10. sırada bulunuyor.

Ligin ikinci yarısında ilk maçında Osmanlıspor'la golsüz berabere kalan sarı-siyahlılar, 19. haftada taraftarlarının önünde ise Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yendi. 20. haftada deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan Malatya temsilcisi, mücadeleden 3-1 yenilgiyle ayrıldı.


Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa ilk 11'ler


Yeni Malatyaspor: Ertaç, Seth, Doria, Sadık, Cissokho, Murat Yıldırım, Azubuike, Aytaç, Mickael Pereira, Emmanuel Dening, Khalid Boutaib

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Omeruo, Ben Youssef, Veysel Sarı, Pavelka, Sadiku, Mensah, Trezeguet, Eduok, Mbaye Diagne


Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı ne zaman? Canlı Skor


Süper Lig 2017/2018 Sezonu 21. Hafta mücadelesinde, 26 puan -4 averaj ile 10. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, 25 puan -4 averaj ile 11. sırada yer alan Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor.

27.044 kişi kapasiteli Yeni Malatya Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. 9 Şubat Cuma günü saat 20.00'de başlayacak olan maç Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Öte yandan Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı canlı skor takibini FutbolArena sayfalarından yapabilirsiniz.

YENİ MALATYASPOR - KASIMPAŞA CANLI SKOR

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri