Yeni Malatyaspor, Ertuğrul Sağlam ile anlaştı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, FutbolArena'ya yaptığı açıklamada Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağlandını ifade etti.

FutbolArena Özel - Yeni Malatyaspor, Ertuğrul Sağlam ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, FutbolArena'ya konuştu.

Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam


Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, FutbolArena'ya yaptığı açıklamada Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağlandını ifade etti. Gevrek yaptığı konuşmada, "1-2 gün içerisinde Ertuğrul Sağlam ile imzaları atacağız" dedi.

TFF 1. Lig'de sezonu ilk 2'de bitirerek Süper Lig'e direkt yükselen Yeni Malatyaspor, teknik direktör İrfan Buz ile yollarını ayırmaya karar vermişti. İrfan Buz'dan boşalan makama birkaç gün içinde Ertuğrul Sağlam getirilecek.

Sarı kırmızılı takımda yaşanan son dakika gelişmelerini Yeni Malatyaspor Haberleri bölümünden takip edebilirsiniz.

Ertuğrul Sağlam kimdir? Kariyeri ve yönettiği takımlar


Teknik direktörlük kariyerine 2003 yılında Samsunspor'da başlayan Ertuğrul Sağlam, sırasıyla Kayserispor, Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor'u yönetti. Son olaran Bursaspor'da ikinci dönemini yaşayan tecrübeli teknik adam, başarısız sonuçların ardından görevini bıraktı. 2015 yılından beri boşta olan Ertuğrul Sağlam, 2009 yılında Bursaspor'u Süper Lig şampiyonu yapmıştı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri