Semih Kaya, Süper Lig'e döndü! Yeni Malatyaspor transferi açıkladı

Yeni Malatyaspor, son olarak Sparta Prag forması giyen milli stoper Semih Kaya'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

FutbolArena - Yeni Malatyaspor, Sparta Prag ile sözleşmesi sona eren Semih Kaya'yı renklerine bağladı. İsmi bir süredir Galatasaray ile anılan 29 yaşındaki Semih Kaya, Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzaladı.

Semih Kaya, Yeni Malatyaspor'a transfer oldu


Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in İstanbul'daki ofisinde gerçekleşen imza töreninde, başarılı stoper kendisini 2 yıllık sarı-siyahlı yapan imzayı attı.

2017 yılında 2 milyon Euro karşılığında Sparta Prag'a transfer olan Kaya, 2018-2019 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak top koşturmuştu.

YENİ MALATYASPOR'UN SEMİH KAYA AÇIKLAMASI:

"Kulübümüz, milli takımımızda da görev yapmış, son olarak Sparta Prag forması giyen defans oyuncusu Semih Kaya'yı renklerine bağlamıştır. Semih Kaya'ya hoş geldin diyor, asil formamızla başarılar diliyoruz."

HAMZA HAMZAOĞLU TRANSFERLERİ BEKLİYOR

Süper Lig'e İstanbul deplasmanında 3-0'lık Fatih Karagümrük yenilgisiyle başlayan, ikinci haftada sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan, geçen hafta ise Trabzonspor'a dış sahada 3- kaybeden Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde bu maçın hazırlıklarına başlayan Malatya ekibi, diğer taraftan da transferde eksik mevkilere alınacak isimleri beklemeye başladı. (İHA)

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri