Malatyaspor 4-4 Sivasspor maç özeti ve golleri izle

Malatyaspor 4-4 Sivasspor maç özeti, Malatyaspor Sivasspor özet, Malatyaspor Sivasspor goller, Malatyaspor Sivasspor 4-4 golleri izle, Malatyaspor Sivasspor maç özeti izle gibi aramaların yanıtları haberimizde. 

Malatyaspor Sivasspor 4-4 maç özeti izle! Malatyaspor Sivasspor maç özeti, Malatyaspor Sivasspor izle özet, Malatyaspor Sivasspor özet izle, Malatyaspor Sivasspor maç sonucu izle, Malatyaspor Sivasspor beIN Sports özet, Malatyaspor Sivasspor 4-4 maç özeti gibi aramaların yanıtları haberimizde.

Malatyaspor Sivasspor 4-4 maç özeti ve golleri İZLE


Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Malatyaspor Sivasspor'u konuk etti. Malatyaspor Sivasspor maçı kaşrılıklı gollerle 4-4 berabere sonuçlandı. Yeni Malatyaspor 11. dakikada Arturo Mina'nın golüyle 1-0 öne geçti. 17. dakikada Sadık Çiftpınar kendi kalesine golü atınca skora denge gledi. Sivasspor, 21 ve 24. dakikalarda Robinho'nun golleriyle skoru 3-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda 52. dakikada Sivasspor Douglas'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Yeni Malatyaspor, 67. dakikada Mitchell Donald ile skoru 2-3 yaptı. 74. dakikada Sivasspor'da Muhammet Demir penaltı kaçırdı ve akabinde gelişen pozisyonda Hakan Arslan topu ağlara göndererek skoru 4-2 yaptı.

Maçı bırakmayan ev sahibi ekip 77'de Adem Büyük ve 80'de Eren Tozlu'nun golleriyle skoru 4-4'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele beraberlikle sonuçlandı.

Yeni Malatyaspor bu sonuçla puanını 12'ye, Sivasspor ise 9'a çıkardı.

MALATYASPOR SİVASSPOR ÖZET İZLE

beIN Sports canlı maç yayınları - bEIN Sports'da hangi ligler yayınlanıyor?


beIN Sports kanallarında Spor Toto Süper Lig başta olmak üzere İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Brezilya Ligi ve Fransa Ligi'nden haftanın önemli futbol karşılaşmalarını yayınlayan beIN Sports kanalı, futbol branşının yanı sıra basketbol maçlarını da naklen yayınlıyor. Spor Toto Basketbol Ligi ve Euroleague'de oynanan tüm karşılaşmalar da beIN Sports platformlarından naklen yayınlanıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri