Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu'ndan düşme kalksın talebi

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulunda söz aldı ve bu sezon küme düşmenin kaldırılmasını talep etti. 

FutbolArena - Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulunda söz olarak konuşma yaptı ve bu sezon küme düşmenin kaldırılmasını talep etti.

Mehmet Fendoğlu yaptığı açıklamada, "Türk futbolunda son günlerdeki gelişmeler kamu vicdanını rahatsız etmiş, Öncelikle 13 hakemin istifası, daha sonra mahkeme kararıyla geri dönmesi, daha sonra Futbol Federasyonu Başkanının istifası,MHK eğitimci hocası Jaap Uilenberg'in görevden ayrılması ve son olarak da MHK Başkanının istifasıyla Türk futbolunda kamu vicdanlarında soru işareti bırakacak bir silsile, istifalar silsilesi gerçekleşmiştir" dedi.

Türk futbolunda gon günlerdeki gelişmelerin kamu vicdanını rahatsız ettiğini söyleyen Mehmet Fendoğlu, "Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanunu Teklifini görüştüğümüz bugünlerde Türk futbolunda son günlerdeki gelişmeler kamu vicdanını rahatsız etmiştir. Şöyle ki, öncelikle 13 hakemin istifası, daha sonra mahkeme kararıyla geri dönmesi, daha sonra Futbol Federasyonu Başkanının istifası, daha sonra MHK eğitimci hocası Jaap Uilenberg'in görevden ayrılması ve son olarak da MHK Başkanının istifasıyla Türk futbolunda kamu vicdanlarında soru işareti bırakacak bir silsile, istifalar silsilesi gerçekleşmiştir. Bu konuda bu yılki küme düşmenin kaldırılmasını hassaten ve şehirlerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımızdan talep ederim. Altay, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor'un önümüzdeki dönemde ligde kalmasını temenni ederim." dedi. (İHA)

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri