Erol Bulut için Fiorentina iddiası! "Türk taktisyen"

Fiorentina'nın Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut ile ilgilendiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - İtalya Ligi takımlarından Fiorentina'nın teknik direktör Erol Bulut ile ilgilendiği öne sürüldü. Genç teknik adamın Süper Lig'de Yeni Malatyaspor ile başarılı bir performans sergilediği ve Fiorentina'nın radarına girdiği öne sürüldü. İtalyan kulübünün yetkililerinin Erol Bulut ile sezon sonunda temasa geçeceği iddia edildi.

Malatyaspor Haberleri: Erol Bulut, Fiorentina'ya gidecek mi?


İtalyan basınında yer alan haberlere gör eErol Bulut'un Süper Lig'deki performansını yakından takip eden Fiorentina yetkililerinin, sezon sonunda genç teknik adamla temasa geçeceği iddia edildi. Erol Bulut'un Malatyaspor'da yükselen bir performansı olduğu ve iyi bir taktisyen dehaya sahip olduğu vurgulandı. Fiorentina'da daha önce Türk teknik direktör olarak Fatih Terim'in çalıştığı ve Erol Bulut'un da görev alabileceği vurgulandı.

Erol Bulut kimdir? Erol Bulut'un çalıştırdığı takımlar


Teknik direktörlük kariyerine Kartalspor'da Özcan Kızıltan'ın antrenörlüğünü yaparak başlayan Erol Bulut, ardından Yeni Malatyaspor'da yine Özcan Kızıltan'ın yardımcılığını yaptı. 2013 yılında Elazığspor'da Trond Sollied'in yardımcılığını yapan 44 yaşındaki teknik adam, 2014 yılında Abdulah Avcı'nın yardımcılığına geçti ve 3 yıl Avcı ile birlikte çalıştı. 2017'de Yeni Malatyaspor'un başına geçen Erol Bulut, 2 yıldır Malatyaspor'un başında görev alıyor.

Son dakika Malatyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri