Erol Bulut: "Abdullah Avcı, Adem'e vurmuşsa..."

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Abdullah Avcı ile Adem Büyük arasında yaşanan olayı değerlendirdi.

FutbolArena - Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut Lig Radyo'ya özel açıklamalar yaptı ve Adem Büyük ile Abdullah Avcı arasında geçen olaya değindi.


Erol Bulut'un Başakşehir maçı açıklaması


Erol Bulut, savunmadan çıkarken hatalar yaptıklarını ifade ederek, bu sebeple 2.golü bulamadıkları için 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını bildirdi. Erol Bulut hücum anlamında kendilerini geliştirmek zorunda olduklarını ifade etti.

Maç sonrası oyuncuları Adem Büyük'ün Abdullah Avcı'nın kendisine vurduğunu iddia etmesi ile ilgili soruyu da yanıtlayan Erol Bulut ‘İçeri erken girdim. Hoca Adem'in sırtına vurmuş deniyor! Kameralar var. Öyle bir olay olduysa Federasyon gerekli cezayı verir. Bazen maçlarda anlık hareketler olabiliyor. Ancak olay bu şekilde olmuşşsa kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum.' dedi.


Adem Büyük Abdullah Avcı hakkında ne dedi?


Adem Büyük bu konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Sayın Abdullah Avcı'ya saygı duyuyorum ama bir rakip takım oyuncusuna, takım kaptanına kimse vuramaz. Abdullah Avcı'nın vicdanına bırakıyorum." demişti.

Abdullah Avcı ise "Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise maç sonunda, "Adem Büyük benim muhatabım değil. Herkes kimin ne olduğunu biliyor. Geçen sezon da yaptığı bir hareket var. Sonra gelip özür dilemişti. Özür dilemeye devam etsin." diye konuşmuştu.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri