Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçında VAR'a giden pozisyon

Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçının 86. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Alanyasporlu futbolcular penaltı beklerken, Cüneyt Çakır VAR'a gitti. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 11. haftasında Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldgi. Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçının 86. dakikasında ceza sahası içinde yaşanan bir pozisyonda Alanyasporlu futbolcular penaltı beklerken, Cüneyt Çakır faul kararını verdi ve pozisyon VAR'a gitti.


Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçı penaltı pozisyonu


Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçının 86. dakikasında Alanyaspor'un kullandığı duran topta ceza sahasına gelen topta Merih Demiral'ın kafa vuruşu Sadık Aytaç'ın eline çarptı. Alanyasporlu futbolcular penaltı beklerken, hakem Cüneyt Çakır hava topu mücadelesinde Merih'in, Sadık'a faul yaptığını işaret etti. Pozisyon VAR'a gitti. VAR odasında yapılan incelemenin ardından Cüneyt Çakır faul kararını geçerli saydı ve oyun kaldığı yerden devam etti.

Alanyaspor, Yeni Malatyaspor maçında Cisse ile bir penaltı vuruşunundan yararlanamamıştı. Yeni Malatyaspor, deplasmanda rakibini 1-0 mağlup ederek ligde 18 puana yükseldi.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri