Adil Gevrek: 'Trabzonspor'un yabancıları korkuyormuş'

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ertelenen Trabzonspor maçı hakkında FutbolArena'ya açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Elazığ'da meydana gelen ve Malatya'da can kayıplarına neden olan deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçını ileri bir tarihe erteledi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, ertelenen Trabzonspor maçı hakkında FutbolArena'ya açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, Yeni Malatyaspor maçının ertelenmesini istedi mi?


Yeni Malatyaspor cephesi Trabzonspor maçının ertelenmesi yönünde çıkan karar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki gösterdi. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek tartışma yaratan konu hakkında FutbolArena'ya açıklamada bulundu:

"TFF BİZİ ARADI, TRABZONSPOR'UN YABANCILARI KORKUYORMUŞ"

"Bizim zaten şehrimizin acısı var, yaralı ve ölülerimiz var. Maç derdine düşmüş değiliz ama bu talebin Malatya halkından yani bizden gitmesi lazım. Böyle bir durumda tabii ki maç ertelenebilir ama maçın bu şekilde ertelenmesi doğru değil. TFF'den bizi aradılar. Trabzonspor'un yabancı oyuncuları korkuyor, gelmek istemiyor dediler. Daha sonra da talep Trabzon'dan gelmedi dediler. Tepkimiz buna."

"TRABZONSPOR'UN GELMEK İSTEMEMESİ BİZİ ÜZDÜ"

"Malatya'da da yabancı oyuncular var. Devlet kurumlarının hepsi buraya gelmişken, Trabzonspor'un gelmek istememesi bizi çok üzdü. Tabii bunu Trabzonspor bize demedi, TFF'den öyle söylediler. Maç 2 gün sonra oynanacaktı. Her şeyin normala dönmesi lazım dedik. Biz pazartesi günü oynanabilir dedik ama ona rağmen maçı ertelediler. Stadyumda hiçbir sıkıntı yok."

"MAÇ DERDİNE DÜŞMÜŞÜZ GİBİ ALGILANIYOR"

"Evet, bu şehrin acısı var, farklı bir şekilde algılanıyor. Bu kadar ölümüz varken, maç derdine düşmüşüz gibi algılanıyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Böyle bir şey varsa Türkiye'nin her yanında maçları iptal edelim. Bu sadece Malatya ve Elazığ'ın acısı değil, Türkiye'nin acısı. Maçın bu şekilde ertelenmesi bizi üzdü."

Son dakika Yeni Malatyaspor Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri