Adil Gevrek: "Borcu olmayan kulüplere de teşvik verilmeli"

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Antalya kampında FutbolArena'nın sorularını yanıtladı. Adil Gevrek, Ziraat Bankası'nın kulüplerin borçlarını yapılandırma kararıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Özel - Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Ziraat Bankası'nın kulüplerin borçlandırmasını yapılandırma kararıyla ilgili olarak FutbolArena'ya konuştu. Adil Gevrek, borcu olan kulüpler için yapılandırma kararı alınmasından dolayı borcu olmayan veya cüzzi borcu olan kulüplere de teşvik verilmesi gerektiğini söyledi.


Ziraat Bankası'nın kulüplerin borçlarını yapılandırması


Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, bu konuyla ilgili FutbolArena'ya şu açıklamaları yaptı:

"BORCU OLMAYAN KULÜPLERE TEŞVİK VERİLMELİ"

Nasıl diğer kulüplerimizin borçları yapılandırılıyor veya finansman desteği veriliyorsa, Yeni Malatyaspor gibi ve diğer 4-5 tane borcu olmayan veya cüzzi borcu olan kulüplere teşvik desteği olması lazım. Haksız rekabet olmaması için teşvik adaletli olunması gerekiyor. Kulüpler Birliği'nde ben bunu Fikret Orman'a iletim TFF'ye de iletildi. Mutlak bir şey olması lazım.

"ADİL OLUNMASI GEREKİYOR"

Bir tarafta borçlu kulüp var. Onun borçları yapılandırılacak veya ertelenecek. Sonuçta destek olacak. Bir tarafta da borcu olmayan kulüp var. İkisi aynı ligde mücadele ediyorsa adil olunması açısından bir kulübün borçları yapılandırılıyorsa, diğer borcu olmayan kulübe de teşvik verilmeli.

Yeni Malatyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Yeni Malatyaspor Son Dakika Haberleri