Yatağan Termik Santrali son dakika kaza! (Yatağan'da kaç ölü var? - Yatağan Haberleri)

Yatağan Termik Santrali'nde kaza yaşandı. Yatağan Termik Santrali nerede? Yatağan Termik Santrali'nde ne oldu? Yatağan'da son dakika kazasında kaç kişi hayatını kaybetti. Yatağan'dan acı haber geldi ve yaşanan kazada hayatını kaybedenler oldu. Yatağan son dakika haberlerini ve Yatağan kazasıyla ilgili son bilgileri sizler için hazırladık.

Yatağan'da ne oldu? Yatağan nerede? Yatağan Termik Santrali son dakika haberleri arasında Yatağan'da meydana gelen kaza haberi gündem yarattı. Yatağan Termik Santrali nerede, Yatağan son dakika, Muğla Yatağan'da meydana gelen kazada kaç kişi öldü? Yatağan kazasında ölü sayısı kaç? Yatağan Termik Santrali'nde meydana gelen göçük sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarla ilgili son dakika bilgileri de gelmeye başladı. Yatağan'da ne oldu sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Yağatan Termik Santrali'nde ne oldu? Yatağan kazasında son dakika (Yatağan'da kaç ölü var?)


Muğla'nın Yatağan ilçesindeki termik santralde meydana gelen kazada çok sayıda insan hayatını kaybetti. Muğla Ytağan Termik Santrali'nde bant sisteminin çökmesi sonucu büyük bir kaza yaşandı. AFAD ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ederken Muğla Valisi Esengül Civelek olayla ilgili açıklama yaptı.



Yatağan kazasıyla ilgili açıklama yapan Vali Civelek, "atağan Termik Santrali'ndeki kazanları besleyen kömür bant sistemininçökmesi sonucu ilk olarak olay yerinde 9 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Ekipleriçerde kalan 2 kişiyi kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlık ve aramakurtarma ekiplerinin bölgedeki kurtarma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Yatağan'da meydana gelen kazada 9 insanın yaralandığı ve 2 kişinin de göçük altında kaldığı belirtildi. Göçük altında kalanlarla ilgili kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yatağan Termik Santrali'nin amacı ne? Yatağan nerede? Yatağan Termik Santrali'nde kaç kişi çalışıyor?


Yatağan Termik Santrali Muğla'nın Bodrum ilçesi Yatağan bölgesindedir. Bereket Enerji bağlı ortağı olan Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. tarafından işletilen santral 630 MWe kurulu gücü ile Türkiye'nin 33. Muğla'nın ise 2. büyük enerji santralidir. Tesis ayrıca Türkiye'nin 5. büyük Linyit Termik Santrali'dir. Yatağan Termik Santrali ortalama 2.758.724.063 kilovatsaat elektrik üretimi ile 852.721 kişinin günlük hayatında ihtiyaç duyduğu (konut, sanayi, metro ulaşımı, resmi daire, çevre aydınlatması gibi) tüm elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayabilir. Yatağan Termik Santrali sadece konut elektrik tüketimi dikkate alındığında ise 888.249 konutun elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek elektrik üretimi yapmaktadır.

2014 yılı Haziran ayı sonu itibariyle Yatağan Termik Santrali'nde 30 Mühendis, 34 İdari Personel, 453 Yevmiyeli İşçi, 33 Güvenlik, 1 Doktor ve 1 Hemşire olmak üzere toplam 552 kişi istihdam edilmektedir.

YATAĞAN KAZASI SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN >>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER