Yasak Elma 11. bölüm fragman izle! Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yasak Elma 11. bölüm fragmanı izlemek isteyenler haberimize göz atabilriler. Yasak Elma 11. bölümde neler olacak? Yasak Elma konusu nedir? Yasak Elma dizisinde hangi oyuncular oynamatkadır?

Yasak Elma 11. bölüm fragmanı izle! Yasak Elma dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma fragmanı izlemek isteyenler haberimizde bulabilirler. FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Yasak Elma 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma oyuncuları kimler? Yasak Elma konusu nedir? Yasak Elma yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? Yasak Elma 10. bölümde neler oldu? Yasak Elma 10. bölüm özeti izle.

Yasak Elma 11. bölüm fragmanı izle (Yasak Elma yeni bölüm tanıtım)


FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 10 bölümü tamamlandı. Yasak Elma 11. bölüm 28 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelecek. Yasak Elma 11. bölüm öncesi fragman yayınlandı. Yasak Elma fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

YASAK ELMA 11. BÖLÜM FRAGMAN İZLE


Yasak Elma 10. bölümde neler oldu?


Alihan'ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep'i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez. Bu arada şirkete Alihan'ın Amerika'da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldız'ı bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim'in anı rahatsızlığı Halit'i hayati bir karar vermek zorunda bıraktı.

YASAK ELMA 10. BÖLÜM İZLE! TIKLA >>


Yasak Elma hangi oyuncular oynuyor? Yasak Elma konusu ne?


Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender Yıldız'ıkocası Halit Argun'dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur. Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır.Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ınvereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER