Yalavuz köyü nerede? (Yalavuz köyü 15 Temmuz hangi il/şehirde?)

Kurtlar Vadisi Vatan filminin tekrardan TRT 1 ekranlarında yayınlanmasının ardından filmin anlatıldığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin gecesinde, yine filmin geçtiği Yalavuz köyünün nerede olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Yalavuz köyü nerede? 15 Temmuz Yalavuz köyü nerede? Yalavuz köyü hakkında merak ettiklerinizi haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

FutbolArena - 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde önceki akşam TRT 1'de Kurtlar Vadisi Vatan filmi bir kez daha ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Vatan filminin geçtiği Yalavuz Köyü ise sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Bu doğrultuda 15 Temmuz Yalavuz köyü nerede? Yalavuz köyü nerede? sorusuna yanıt arayan vatandaşlar Yalavuz Köyü'nün nerede olduğunu merak etmeye başladı. Yalavuz Köyü hakkında merak ettiklerinizi haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Yalavuz köyü nerede? (15 Temmuz Yalavuz köyü)


Yalavuz köyü, Google maps üzerinden arandığında bile çıkmayan bir konum. Kurtlar Vadisi Vatan filminin vizyona girmesinin ardından Yalavuz köyü çok sık bir şekilde araştırılmaya başlandı. Peki Yalavuz köyü nerede? Tamdeli sayfasının hazırladığı bilgilere göre, Yalavuz Köyü Şanlıurfa ilinin Külaflı Köyü'nün Yalavuz mezrası mıdır bilinmez ama Türkiye gündemini bir süre daha oyalayacağa benziyor. Yalavuz köyü aynı filmin ilk sahnesinde söylendiği gibi kurgu da olabilir. Tamdeli olarak bu bilgiler paylaşıldı. Yine araştırmalara göre Kurtlar vadisi vatan filminde bahsi geçen yalavuz köyü ve yalavuz karakolu urfa ilinin külaflı köyünün bir mezrasıdır. Urfa ili sınıra yakın olduğundan bahsi geçen yer şanlı urfa sınırları içinde bulunmaktadır.

15 Temmuz darbesi nasıl oldu?


15 Temmuz darbe günü Karar gazetesinin hazırladığı haber şu şekilde: İki yıl önce bugün, 15 Temmuz'da, Türkiye siyasi tarihinin en ağır saldırısı yaşandı. Tarih yapıcı milletimiz, Anadolu'daki bin yılı boyunca hiç tanık olmadığı, en alçak ihanet girişimi ile karşı karşıya kaldı. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üzerinden ülkemize açık bir saldırı yapıldı. Elli yıl boyunca Batılı istihbarat teşkilatları tarafından devlet içine yerleştirilen bir terör örgütü, Türkiye Cumhuriyeti'ni rehin almaya çalıştı. Karar'ın derlediği habere göre, Hedef; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirip, devleti işlemez hale getirmek, ardından milleti birbirine kırdırmak ve Türkiye'yi parçalamaktı. Türkiye, darbe görünümlü işgal ve iç savaş senaryosu ile yüz yüze kaldı. Birinci Dünya Savaşı'nda Osmanlı'nın parçalanması gibi bir yok oluşa mahkum edilmek istendi. Suriyeleştirme süreci başlatılıp, FETÖ üzerinden “Türkiye cephesi" açılacaktı

AYRINTILI MESAJLAR İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER