West Ham United - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında West Ham United sahasında Manchester City'i ağırlıyor. West Ham United - Manchester City maçı saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

FutbolArena - İngiltere FA Cup 3. Tur mücadelesinde West Ham United sahasında Manchester City'i ağırlıyor. Son 64 takımın kaldığı 3. Tur'da tek maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor. Beraberlik halinde ise tekrar maçları bu kez deplasman takımının evinde oynanıyor.


West Ham United - Manchester City rekabeti ve aralarında oynadıkları maçlar


İki takım arasında bugüne kadar oynanan 100 maçın 48'ini Manchester City kazanırken 36 kez de West Ham kazandı. 16 maç ise berabere bitti. West Ham'ın sahasında oynaıdğı maçlarda ise rakibine karşı üstünlüğü söz konusu. City, West Ham deplasmanında çıktığı 49 maçta ise 13 galibiyet alabildi ve 25 kez de yenildi. 11 maç ise berabere bitti.

İki takım arasında oynanan son 10 maçta City'nin 7'e 2'lik üstünlüğü bulunuyor. 1 maç da berabere bitti.

West Ham United ve Manchester City'nin form durumları


Premier Lig'de son 2 maçını kaybeden West Ham ondan önce oynadığı son 3 maçı ise kazanmıştı. Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen West Ham orta sıalarda yer alıyor.

Manchester City ise Premier Lig'de aldığı istikrarsız sonuçlar neticesinde 4. sıraya kadar geriledi. City buna karşın son 5 maçında 4 galibiyet almayı bildi.

West Ham - Manchester City maçı öncesi sakat, cezalı ve eksik oyuncular


West Ham'da bu maç öncesinde çok sayıda sakat veya cezalı oyuncu bulunuyor. Pedro Obiang cezalı, Sam Byram sakat, Gökhan Töre, Diafra Sakho, Simone Zaza, James Collins ve Cresswell de sakat oyuncular.

Manchester City'de ise Vincent Kompany, İlkay Gündoğan ve Fabian Delph sakat. Sergio Agüero cezalı ve Zabaleta'nın da durumu belirsiz.

FA CUP 3. TUR MAÇLARI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA



Not: Görsel mackolik.com'dan alınmıştır.

West Ham United - Manchester City maçı kanal bilgisi


6 Ocak Cuma saat 22.55'de başlayacak müsabaka 35303 kişi kapasiteli Boleyn Ground Upton Park Stadı'nda oynanacak. Bu maç TV 8.5 kanalından naklen yayınlanacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

West Ham United Son Dakika Haberleri