Wesley Sneijder'den Ryan Donk'a fırça - Galatasaray Haberleri

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder takım arkadaşı Donk'u özel hayatına dikkat etmediği için fırçaladı.

FutbolArena - Galatasaray'ın devre arasında büyük umutlarla Kasımpaşa'dan transfer ettiği Ryan Donk şu ana kadar sergilediği perfromansla beklentileri karşılayamadı. Wesley Sneijder'in de takım arkadaşıyla özel olarak konuştuğu ve kendisini toparlaması gerektiğini söylediği ifade edildi.

Wesley Sneijder, Ryan Donk'a neler söyledi?


Hürriyet'in haberine göre; Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da, Donk'un özel hayatına dikkat etmemesi ve gece gezmelerinde sık sık görülmesi Florya'da sıkça konuşuluyordu. Futbolundaki düşüşü süren Ryan Donk'a en önemli ve sert uyarıyı G.Saray ikinci kaptanı Wesley Sneijder yaptı.

Yöneticilerin de kulağına giden Donk'un özensiz yaşamı üzerine Sneijder, vatandaşı olan Hollandalı futbolcu ile görüştü. Donk'u sert bir dille uyaran Sneijder, “Kendine ve yaşantına dikkat et. Galatasaray kritik bir süreçten geçiyor. Mutlaka ve mutlaka Avrupa'ya katılım hakkını almak ve Türkiye Kupası'nı da kazanmak zorundayız. Böyle bir şeyi bir daha duymayacağım. Yaşantına dikkat et. Galatasaraylılar senden daha iyisini bekliyor" ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri