Wesley Sneijder, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor mu?

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder için Katar ve Çin iddiaları gündemde yer alırken, Hollandalı oyuncunun ayrılmak istemediği öne sürüldü.

FutbolArena - Galatasaray'da Wesley Sneijder için Katar ve Çin iddiaları gündemde yer alırken, yıldız oyuncunun İstanbul'da mutlu olduğu ve takımdan ayrılmak istemediği ifade edildi. Ailesinin şehre alıştığı ve Sneijder'in sözleşmesinin bitiş tarihi olan 2018'e kadar Galatasaray'da kalmak istediği belirtildi.

SNEIJDER TRANSFER OLACAK MI?

Sabah'ta yer alan habere göre; Hollandalı futbolcu, sözleşmesinin bitiş tarihi olan Mayıs 2018'e kadar sarı-kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Hollandalı 10 numaranın Galatasaray'da kalmak istemesinin üç önemli nedeni var.

1- Avrupa'da üst düzey liglerdeki hiçbir takım Sneijder'e sarı-kırmızılılarda kazandığı net 5 milyon Euro'yu vergilerle birlikte 8-9 milyon Euro'ya çıkacağı için ödemeye yanaşmıyor.

2- Sneijder Galatasaray forması ile düzenli olarak Hollanda Milli Takımı'na çağrılıyor ve son olarak Belçika ile Lüksemburg maçlarına davet aldı. Yıldız oyuncu, 7 kez daha milli takımı için oynarsa Van Der Sar'ın 130 maçlık rekorunu kıracak ve Hollanda tarihine geçecek. Katar ya da Çin'e transferi Sneijder'in milli takım yolunu kapayabilir.

3- Eşi Yolanthe ve oğlu Xess Xava ile İstanbul'da mutlu olan Sneijder, Maçka'daki evini Ataköy Marina'ya taşıdı ve bir yıllık kiralama bedelini peşin ödedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri