Werder Bremen Bayer Leverkusen canlı yayın İZLE (Bremen Leverkusen S Sport 2 şifresiz izle)

Werder Bremen Bayer Leverkusen canlı izle, Werder Bremen Bayer Leverkusen canlı yayın, Werder Bremen Bayer Leverkusen şifresiz izle gibi aramaların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Werder Bremen, Almanya Bundesliga'da Bayer Leverkusen ile galibiyet mücadelesi veriyor. Werder Bremen Bayer Leverkusen canlı, Werder Bremen Bayer Leverkusen canlı izle, Werder Bremen Bayer Leverkusen şifresiz izle, Werder Bremen Bayer Leverkusen yayın, Werder Bremen Bayer Leverkusen S Sport izle gibi sorgular için haberimizi hazırladık. Werder Bremen -Bayer Leverkusen maçı öncesi merak edilen detayları burada bulabilirsiniz.

Bremen Leverksusen maçı izle (Werder Bremen Bayer Leverkusen canlı yayın)


Almanya Bundesliga yeniden başladı ve futbol tutkunlarını sevindirdi. 26. haftada 8 maç geride kalırken, Werder Bremen - Bayer Leverkusen müsabakasıyla haftanın sonuna gelindi. Werder Bremen - Bayer Leverkusen maçı Türkiye saati ile 21.30'da S Sport 2 kanalından yayınlanacak. Werder Bremen - Bayer Leverkusen maçıyla Almanya Bundesliga'da 26. hafta tamanlanmış olacak.

Bremen'in ilk 11'i: Pavlenka; Veljkovic, Vogt, Moisander, Selassie; M.Eggestein, Bargfrede; Bittencourt, Friedl, Rashica; Selke

Leverkusen'in ilk 11'i: Hradecky; Weiser, Wirtz, Tapsoba, Sinkgraven; Sven Bender, Aránguiz; Diaby, Kerem Demirbay, Amiri; Havertz

BREMEN LEVERKUSEN MAÇI İDDAA BİLGİLERİ

Werder Bremen son 5 resmi maçını kazanamadı ve 4 mağlubiyet elde etti.

Werder Bremen'in son 5 maçının 4'ünde karşılıklı goller olmadı.

Werder Bremen evindeki son 5 maçtan 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldı.

Bayer Leverkusen son 10 resmi maçının hiçbirinde yenilmedi ve 9 galibiyet çıkardı.

Bayer Leverkusen'in son 3 maçında 2,5 gol barajı aşıldı.

Bayer Leverkusen deplasmanda oynadığı son 4 maçta rakiplerine gol atmayı başardı.

Werder Bremen Bayer Leverkusen S Sport şifresiz canlı İZLE


Werder Bremen ile Bayer Leverkusen arasında oynanacak günün mücadelesi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Digitürk platformunda yer alan S Sport kanalını aynı zamanda Trukcell TV ve Vodafone TV ile birlikte Kablo TV'den de izleyebilirsiniz. Ayrıca S Sport Plus uygulaması satın alınarak tablet, telefon ve bilgisayarlar üzerinden de Almanya Ligi maçları izlenebilir.

S Sport 2 şifresiz İZLE (S Sport 2 Digitürk kaçıncı kanalda?


Bundesliga 18 Mayıs Pazartesi günü Werder Bremen ile Bayer Leverkusen maçıyla devam ediyor. Bundesliga ve Bundesliga 2 maçları, Türkiye'de S Sport2 ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden izleyicilerle buluşmaya devam edecek. İki ligin de Türkiye'deki yayın haklarının sahibi olan S Sport2, ligin ertelenme kararından önce olduğu gibi, karşılaşmaları canlı olarak futbolseverlerle buluşturmaya devam edecek. Maçlar ayrıca S Sport Plus uygulaması üzerinden de izlenebilecek. Oynanacak maçlar esnasında ciddi önlemler alınırken, “hayalet maçlar" seyircisiz olarak oynanacak. S Sport2, Kablo TV 241. Kanal, TV+ 78. Kanal ve Vodafone TV 12. Kanal'da sporseverlerle buluşuyor.

S SPORT 2 İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER