Volkan Demirel'in şampiyonluk totemi tutmadı - Fenerbahçe Haberleri
Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in Galatasaray ve Trabzonspor maçlarından sonra yaptığı şampiyonluk totemi tutmadı.
FutbolArena - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de ligin bitimine 1 maç kala Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyon oldu. Siyah -beyazlılar 34 haftalık lig maratonunda 33. hafta şampiyonluğunu ilan etti. Öte yandan Volkan Demirel'in ligin ikinci yarısında Galatasaray ve Trabzonspor maçlarının ardından yaptığı şampiyonluk totemi ise tutmadı.
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in şampiyonluk totemi tutmadı
Fenerbahçe'nin Türk Telekom Arena'da berabere kaldığı maç sonunda Beşiktaş ile puan farkının 5'e çıkmış ve Volkan Demirel, kamera karşısına geçip “Şampiyon biz olacağız" demişti.
Volkan Demirel, bu kez 4-0 kazandıkları ve Beşiktaş ile puan farkının 3'e düştüğü Trabzonspor maçından sonra da “Daha önce söylemiştim. Şampiyon biz olacağız" demişti.
Beşiktaş cephesinin tepki gösterdiği bu açıklama sonrası siyah-beyazlılar bitime 1 hafta kala Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonluğu garantiledi.