Vodafone Arena'da İzmir marşı ve Şenol Güneş sesleri

Beşiktaşlı taraftarlar Akhisar Belediyespor maçında takımlarını coşkuyla destekliyor...

FutbolArena - Süper Lig'in 21. hafta maçında sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayan Beşiktaş bu maçtan galip ayrılırsa rakipleriyle arasındaki puan farkını da açacak.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Beşiktaş'ta taraftarlar Vodafone Arena stadını doldurdu ve takımlarına büyük destek veriyorlar.


Beşiktaş taraftarlarından Galatasaray'a tezahurat


Gelecek hafta Süper Lig'de Galatasaray deplasmanına konuk olacak olan Beşiktaş bu maçta kaybetmezse şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edecek.

Bu maç öncesinde Akhisar Belediyespor'a karşı mücadele veren Beşiktaşlı taraftarlar maç içinde Galatasaray'ı hedef aldı ve "Ahmet Çakar, Vahap Beyaz... Galatasaray" tezahuratını söylediler.


Beşiktaş taraftarından Şenol Güneş'e destek


Maçın birbirinden güzel gollerle 2-0'a gelmesinin ardından keyiflenen Beşiktaşlı taraftarlar ardından tecrübeli teknik direktörleri Şenol Güneş için de tezahuratlarda bulundular ve başarılı teknik direktörlerini desktelediler.


Vodafone Arena'da İzmir Marşı


Son haftalarda basketbol salonlarında ve stadyumlarda sık sık söylenilen İzmir Marşı, Vodafone Arena'da da söylendi. Binlerce taraftar hep bir ağızdan "Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa" diye tempo tuttu..


Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi gün, saat kaçta?


Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçı 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak. TT Arena Stadı'nda oynanacak olan müsabaka beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bilindiği üzere Beşiktaş'ın rakipleri bu maçın Pazar akşamı oynanması yolunda TFF'ye tepki göstermişlerdi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri