Vodafone Arena'da kombine satışı başladı - Beşiktaş Haberleri
Beşiktaş Kulübü yeni stadı Vodafone Arena'da gelecek sezonun kombinelerini satışa sundu.
FutbolArena - Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açacağı yeni stadı Vodafone Arena'da gelecek sezonun kombine satışları başladı. Siyah beyazlı taraftarlar bu sezon Vodafone Arena'da kalan 3 maçı izlemek içinse ayrıca bilet almak zorunda kalacak.
İşte Beşiktaş'ın Vodafone Arena kombine açıklaması
"Vodafone Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın kombineleri 2016-17 sezonu başından itibaren geçerli olacaktır.
11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağımız karşılaşmayla açılacak olan yeni yuvamız Vodafone Arena'da kalan iç saha maçlarımız olan Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor karşılaşmalarımızı izleyebilmek için kombine sahibi taraftarlarımızın bilet satın alması gerekecektir. Bu 3 müsabaka için kombine sahibi olan taraftarlarımız, koltuklarını her maç öncelikli olarak satın alma hakkına sahip olacaktır. Bilet satış detayları maçlardan önce açıklanacaktır.
Kombine kart sahibi taraftarlarımızın ardından, ikinci öncelik hakkı Konya Büyükşehir Torku Arena, Ankara Osmanlı Stadı, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı ve İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki maçlarımızdan bilet almış olan taraftarlarımıza sağlanacaktır.
Bu öncelik hakları sonrasında kalan biletler genel satışa sunulacaktır.
2016-17 sezonu kombine kart satışlarımıza yenilenen fiyatlarla BJK Plaza C Blok'ta bulunan Kombine Kart Merkezi'nde ve passo.com.tr internet portalında başlandı.
Yeni yuvamız Vodafone Arena'ya döneceğimiz 11 Nisan'daki Bursaspor maçının biletleri hakkında daha sonra açıklama yapılacaktır."