Vatanım Sensin bitiyor mu? Vatanım Sensin dizisi final mi yapacak? Vatanım Sensin dizisi finali ne zaman?

Vatanım Sensin dizisinin 17 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlanan yeni bölümünün ardından Vatanım Sensin dizisini izleyenler yeniden Vatanım Sensin dizisinin bu sezon final yapıp yapmayacağını merak etmeye başladı. Peki Vatanım Sensin dizisi bitiyor mu? Vatanım Sensin dizisi bu sezon final yapacak mı? Vatanım Sensin dizisi finali ne zaman? Tüm bu soruların cevapları haberimizde. 

FutbolArena - Vatanım Sensin dizisi bitiyor mu? Vatanım Sensin dizisi bu sezon final mi yapacak? Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinin ikinci sezonun ardından final yapacağı iddialarının ardından Vatanım Sensin dizisini izleyen binlerce kişi Vatanım Sensin dizisi bitiyor mu ve Vatanım Sensin dizisi final mi yapıyor? sorularına yanıt aramaya başladı. Bu yıl ikinci sezonuyla ekranlara gelen Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'in sezonun finali yapacağına dair dedikodular, senaryonun kısırlaşmasından dolayı basında sıkça yer almaya başladı. Vatanım Sensin dizisine dair son dakika gelişmelerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.



Vatanım Sensin dizisi Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezondan bu yana reytinglerde her ne kadar çok yüksek oran almamasına rağmen totalde zirvde yer almayı başarmıştı. Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Celile Toyon, Fatih Artman, Boran Kuzum, Pınar Deniz , Miray Daner gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin dizisinin reytinglerde çok ciddi düşüş yaşamamasına rağmen senaryoda yaşanan kısırlaşSemasının ardından Haziran ayında sezon finali yapacağı iddiaları bir hayli arttı. Vatanım Sensin dizisinin bitmesini istemeyen Vatanım Sensin dizisi hayranları ise sosyal medyada geçtiğimiz günlerde kampanya başlatmıştı. Peki Vatanım Sensin dizisi bu sezon bitiyor mu? Vatanım Sensin dizisi ne zaman final yapacak? İşte Vatanım Sensin dizisine dair son dakika haberleri.

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Celile Toyon, Fatih Artman, Boran Kuzum, Pınar Deniz , Miray Daner gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin final bölümünün Haziran ayında ekrana gelmesi ve bu sezonda seyirciye veda etmesi bekleniyor.

Vatanım Sensin dizisi oyuncuları


KÜNYE

Yapım: O3 Medya
Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam
Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu
Yaratıcı Yapımcı: Yağmur Taylan, Durul Taylan
Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel
Senaryo: Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven, Melih Özyılmaz

Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Okan Yalabık (Charles), Celile Toyon (Hasibe), Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Genco Özak (Mehmet), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Ufuk Bayraktar (Dağıstanlı), Levent Can (Filipos), Berker Güven (Aleksi), Seher (Şükran Ovalı)

VATANIM SENSİN DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER