Valencia 3-4 Atalanta, Bein Sports maç özeti ve golleri (İZLE)

Atalanta, Valencia'yı rövanş maçında 4-3 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalist oldu. Valencia 3-4 Atalanta, Bein Sports maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Valencia, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Atalanta'ya 4-3 mağlup oldu. İlk maçı evinde 4-1 kazanan Atalanta, bu sonucun ardından çeyrek finale yükselmeyi başardı. İtalya Serie A ekibi maç sonu büyük sevinç yaşadı. Valencia 3-4 Atalanta, Bein Sports maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

Valencia - Atalanta maç özeti izle


3. dakikada Atalanta penaltı kazandı. Josip Ilicic penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. 21. dakikada Gameiro, Valencia adına eşitliği sağlayan golü attı. 44. dakikada Atalanta lehine bir kez daha penaltı düdüğü çaldı. Josip Ilicic yine hata yapmadı ve Atalanta 2-1 öne geçti.

50. dakikada Kevin Gameiro, Atalanta ağlarını sarsarak maça yeniden eşitliği getirdi. Josip Ilicic kalan sürede 2 gol daha atarak yıldızlaştı. 71 ve 82. dakikalarda Valencia ağlarına topu gönderen Josip Ilicic, toplamda 4 gol atarak çeyrek final kapısını açtı.

​​​​​​​MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Valencia ilk 11'i: Cillessen, Wass, Diakhaby, Coquelin, Gaya, Ferran, Kondogbia, Parejo, Soler, Rodrigo, Gameiro

Atalanta ilk 11'i: Sportiello; Hateboer, Caldara, Palomino, Djimsiti, Gosens; Freuler, De Roon, Pasalic; Ilicic, Papu Gomez

Son dakika Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Valencia Son Dakika Haberleri