Galatasaray'dan Tolga Ciğerci sürprizi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın Tolga Ciğerci’yi gündeme aldığı öğrenildi.

1
Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray’da sürpriz bir isim gündeme geldi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in talebi doğrultusunda gurbetçi oyuncu Tolga Ciğerci ile temasa geldi.
2
Galatasaray, kadrosunda Leiva ile birlikte 12 yabancı oyuncu olması nedeniyle gurbetçi futbolcu transferi yapmak istiyor. 1 aydır süren gurbetçi taramasında Riekerink, Tolga Ciğerci’yi beğendi ve Galatasaray da resmi teklifini yaptı.
3
Galatasaray, Tolga Ciğerci için Hertha Berlin Kulübüne 2.5 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. 
4
24 yaşındaki orta saha oyuncusu futbola Wolfsburg alt yapısında başladı. 2010’da A Takım’a yükselen gutbetçi futbolcu, 2012’de Borussia M’Gladbach, 2013’te ise Hertha Berlin’e kiralandı. Hertha Berlin 2014 yılında 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında genç oyuncunun bonservisini aldı. 
5
2017 yılına kadar Alman ekibiyle sözleşmesi bulunan genç oyuncu, geçtiğimiz sezon 21 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı.

Futbolarena anasayfasından devam...