Uruguay - Fransa saat kaçta, hangi kanalda? (Uruguay - Fransa TRT 1 canlı şifresiz İZLE)

Dünya Kupası çeyrek finalin ilk maçında Uruguay - Fransa mücadelesi bugün oynanacak. Uruguay - Fransa mücadelesi TRT 1 ekranlarınan canlı yayınlanacak. Uruguay - Fransa mücadelesi ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena - 2018 Dünya Kupası'nda İsveç - İsviçre arasında oynanacak maç bügün oynanacak. Uruguay - Fransa arasında oynanacak zorlu karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Uruguay - Fransa maçı canlı izle. Uruguay - Fransa canlı şifresiz izle. Uruguay - Fransa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Uruguay - Fransa maçı ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde

Uruguay - Fransa Canlı Şifresiz İzle


2018 FIFA Dünya Kupası çeyrek final aşamasındaUruguay - Fransa takımları bugün saat 17:00'da Rusya'da karşı karşıya gelecek. Uruguay - Fransa mücadelesi TRT 1 ekranlarından canlı ve naklen yayınlanacak.

Fransa grup maçlarında 7 puan toplayıp grubu lider bitirmiş ve son 16 turunda Arjantin'i 4-3 yenerek adını çeyrek finale yazdırmıştı. A Grubu'nu 9 puanla lider bitiren Uruguay ise Portekiz'i elemiş ve son 8 kalmıştı..

URUGUAY - FRANSA MAÇINA İDDAA OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

Uruguay ve Fransa'nın Dünya Kupası geçmişi


İlk Dünya Kupası'nı kazanan ve 1950 Dünya Kupası finalinde Brezilyalılara tarihi bir hüsran yaşayan Uruguay, bu iki şampiyonluğunun yanı sıra 1954, 1970 ve 2010 yıllarında yarı final oynamış bir futbol ülkesi. Son dönemin en iyi santrforlarını da çıkaran Uruguay bu turnuva öncesinde de iddialı.

1938 ve 1998 Dünya Kupalarını düzenleyen Fransa tarihinde sadece 1998 Dünya Kupası'nda şampiyonluğu yaşadı. 2006'da finalde kaybeden Fransa, 1958, 1982 ve 1986'da ise Dünya 3.'sü oldu. EURO 2016'nın da ev sahipliğini yapan Fransa güçlü kadrosuna rağmen finalde Portekiz'e kaybetmişti. Belki de tüm ülkeler arasında en zengin kadroya sahip olan Fransa buna karşın zaman zaman tecrübe eksiği yaşıyor.

Uruguay - Fransa maçı ilk 11'ler


Uruguay: Muslera, Gimenez, Godin, Caceres, Laxalt, Nandez, Torreira, Bentancur, Vecino, Suarez, Stuani.

Fransa: Lloris; Pavard, Umtiti, Varane, Lucas Hernández; Tolisso, Kanté, Pogba; Griezmann, Giroud, Mbappé.


URUGUAY - FRANSA MAÇINI CANLI İZLE


Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER